Аз съм Българка! – изложбата, проектът, филмът в Копривщица

Заповядайте на 22 септември, петък, от 17.30 часа на откриването на представителната изложба на Национален проект „Аз съм Българка!”.

Мястото е град Копривщица.

Ще се излъчи и клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 28 сюжета, 37 места. Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви пренесат в една наистина възрожденска обстановка.

С първия по рода си проект в България Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българи и да се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло.

Очакванията на създателя на „Аз съм Българка!” е дойдете и да се убедите в нашите чисти и истински намерения, да видите група млади хора, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения. По един различен начин ще видите една различна България, такава, каквато можете да откриете по всяко време, но и непозната, защото фотографът се е постарал да заключи непознатото и любопитно в своите фотографии.

До момента проекта бе представен в град София и град Балчик:

  • Първата премиера бе на 13 май в изискания български ресторант „МоМа” в центъра на столицата.
  • През месец юли представителната експозиция бе подредена в сградата на Народното събрание на Република България. Повода за гостуването в българския парламент е 140 години от Освобождението на Габрово и 140 години от Шипченската епопея.
  • През август – галерия „Тихото гнездо”, Архитектурно – парков комплекс „Двореца”, град Балчик.

  • Заповядайте!

Официална страница:

www.facebook.com/i.am.bulgarian.woman

Линк към трейлъра на филма:

www.facebook.com/i.am.bulgarian.woman/videos/

Comments are closed