МЕЛ ГИБСЪН И ДЖОН ЛИТГОУ НАРУШАВАТ МИРА МЕЖДУ МАРК УОЛБЪРГ И УИЛ ФАРЕЛ

В „Баща в излишък 2“ Уил Фарел и Марк Уолбърг се завръщат в ролите си на Дъсти и Брад в продължението на комедийния хит от 2015 година Баща в излишък“. Този път те ще трябва да се преборят със собствените си бащи – мачото и представител на „старата школа“ Кърт и свръхчувствителния и емоционален Дон. В ролите на двамата дядовци влизат ветераните Мел Гибсън и Джон Литгоу.

Paramount Pictures.

Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им. Ще могат ли двамата да пренебрегнат появилите се пукнатини в отношенията им и да работят заедно, за да докажат, че прогресивният им родителски стил работи? И дали ще успеят да осигурят на семейството си най-добрата възможна Коледа?

Paramount Pictures.

Режисьор на „Баща в излишък 2“ е Шон Андърс (Шефове-гадняри 2, Баща в излишък), който е и сценарист заедно с Джон Морис (Семейство Милър). В ролите са Уил Фарел, Марк Уолбърг, Мел Гибсън, Джон Литгоу, Линда Карделини, Джон Сина и Алесандра Амброзио.

„Баща в излишък 2“ идва в кината на 1 декември 2017 година.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

НАТАЛИ ПОРТМАН Е В ЦЕНТЪРА НА ФАНТАСТИЧНА МИСТЕРИЯ В ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА АЛЕКС ГАРЛАНД

Comments are closed.