Всеки може да чуе твоя писък с „Пришълецът: Ромул“ 

В разгара на сезона на почивките ни очаква пътуване, но не до някоя топла и приветлива дестинация, а до студените и мрачни предели на безкрайния космос, където дебне невъобразим ужас. Може би най-иконичното извънземно чудовище в историята на киното се завръща на големия екран със свръхочаквания Пришълецът: Ромул.

Начело на смразяващия фантастичен трилър застават режисьорът на хорър хитовете Не дишай и Злите мъртви Феде Алварес и ненадминатия Ридли Скот в ролята на продуцент, които връщат изключително популярния франчайз Пришълецът обратно към корените му.

Действието на Пришълецът: Ромул се развива между това на емблематичните първи два филма от поредицата – ненадминатите класики Пришълецът на Ридли Скот и Пришълците на Джеймс Камерън – и ни запознава с младия екипаж на космическия кораб „Ромул“, който изследва най-затънтените кътчета на изоставена космическа станция и се изправя лице в лице с най-ужасяващата форма на живот във Вселената.

Първият трейлър на Пришълецът: Ромул едва-едва открехва вратата към събитията във филма, но напрегната му атмосфера и цялостният дизайн на продукцията обещават космическия ужас с марка Пришълецът, за който феновете мечтаят от години. А за тези, които за първи път се сблъскват с безпощадния ксеноморф, нищо вече няма да бъде същото…

Режисьор на Пришълецът: Ромул е Феде Алварес (Не дишай, Злите мъртви), който е и сценарист заедно с Родо Саягуес (Не дишай 2), по образи създадени от Дан О’Банън и Роланд Шъсет. Продуценти са Ридли Скот, Майкъл Прус и Уолтър Хил., а в ролите са Кейли Спейни, Изабела Мърсед, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и др.

Писъците започват с Пришълецът: Ромул на 16 август в кината и IMAX.

  • Информация – Форум Филм България

Comments are closed.