ДИСНИЛЕНД В ПАРИЖ СТАНА ДОМАКИН НА СВЕТОВНАТА ПРЕМИЕРА НА КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР

Чаканото с огромно нетърпение продължение на емблематичната пиратска поредица направи своя световен дебют във френската столица. Родното място на Карибски пирати – Дисниленд в Париж – се превърна в домакин на звездите и създателите на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“. За да представят новата продукция, в Париж пристигна самият капитан Джак Спароу – Джони Деп, капитан Барбоса – Джефри Ръш, Орландо Блум. Редом до „старите кучета” на поредицата застанаха и новите попълнения в екипажа на франчайза – изключително атрактивния като капитан Салазар – Хавиер Бардем, както и изгряващите звезди Кая Скоделарио и Брентън Туейтс.

Photo by Francois Durand

Photo by Kristy Sparow

Photo by Kristy Sparow

Photo by Francois Durand

Photo by Francois Durand

Пред гостите в Дисниленд във френската столица, Джони Деп сподели, че отдавна си е мечтал да върне поредицата Карибски пирати там, където е създадена атракцията, дала начало на култовите филми.

Photo by Francois Durand

„Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май, с предпремиерни прожекции на 25 май. А за най-нетърпеливите фенове билетите са вече в продажба.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

НАЙ-НЕТЪРПЕЛИВИТЕ ВЕЧЕ МОГАТ ДА ЗАКУПЯТ БИЛЕТИ ЗА МОРСКОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР

Comments are closed.