Една от най-успешните манга поредици оживява на голям екран

Тайната мисия, която ще предопредели съдбата на света, започва от 26 април само в кината с „SPY X FAMILY CODE: White“.

На 26 април, само в кината, с шпионската екшън комедия SPY x FAMILY CODE: White се отправяме на тайна мисия, която ще предопредели съдбата на света. Филмът е вдъхновен от една от най-успешните манга поредици на всички времена – Spy × Family на Тацуя Ендо, но за разлика от едноименния аниме сериал, не следва плътно мангата, а разказва напълно нова оригинална история за любимото на милиони нетипично семейство от баща шпионин, майка наемен убиец, дете телепат и куче ясновидец.

SPY x FAMILY CODE: White ни запознава с Лойд и Йор, които пазят двойствения си живот на шпионин и убиец в тайна от всички, преструвайки се на перфектното семейство. Без те да подозират обаче, тяхната осиновена дъщеря Аня знае техните вълнуващи тайни. Лойд прави опит да постигне напредък в текущата си мисия „Операция Стрикс“ под претекста, че семейството му е на зимна почивка през уикенда. Но внезапно плановете му се объркват напълно, когато Аня по погрешка се намесва и предизвиква събития, застрашаващи световния мир.

Ексклузивен трейлър на SPY x FAMILY CODE: White разкрива допълнителни подробности за сюжета и загатва в какво точно се забърква Аня и какви са последиците за семейството ѝ и за света. Видеото също така обещава, че първото приключение на семейство Форджър на голям екран ще предложи много екшън, мистерии, напрежение и обрати, както и огромна доза хумор, които са запазена марка на свръхпопулярната поредица. А изцяло оригиналната история гарантира незабравимо киноизживяване дори и за тези, които не са запознати с мангата и телевзионния сериал.

Режисьор на SPY x FAMILY CODE: White е Такаши Такагири, а сценарият е на Ичиро Окоучи по манга серията Spy × Family на Тацуя Ендо. Ролите озвучават Такуя Егучи, Ацуми Таназаки, Саори Хаями, Кеничиро Мацуда и др.

Топсекретната мисия на SPY x FAMILY CODE: White започва от 26 април само в кината и 4DX.

  • Информация – Форум Филм България

Comments are closed.