Жестока надпревара с времето и зрелищни каскади показва вторият трейлър на „Мисията невъзможна: Разпад“

Динамика, поразяващ екшън, зрелищна надпревара с времето и смъртоносни обстоятелства. Това виждат зрителите в новия трейлър на „Мисията невъзможна: Разпад“ – най-новата част от една от най-вълнуващите и неостаряващи филмови поредици. Супершпионинът Итън Хънт (Том Круз) отново ще се сблъска се сблъсква с разтърсващи предизвикателства, за да предотврати надвисналата над света ядрена заплаха. А лошите идеи, провалените планове и малкото доверени хора допълнително усложняват ситуацията и правят мисията да изглежда наистина невъзможна.

Скокове от прозорци и покриви на сгради, сблъсъци с хеликоптери и всевъзможни опасни каскади, изпълнени от самия Том Круз, съпътстват героя му Итън Хънт и неговия екип от Агенцията за невъзможни мисии (Алек Болдуин, Саймън Пег, Винг Реймс). На карта са заложени много неща и грешките този път не са в списъка с намеренията на Хънт. Вторият трейлър на „Мисията невъзможна: Разпад“ подарява високи нива на адреналин и усещане за неочакван обрат във всеки кадър.

Невероятното развитие на сюжета се дължи и на блестящото дамско присъствие в лицето на Ребека Фъргюсън (Най-великият шоумен, Снежният човек) и Мишел Монахан (Първичен код). В звездния състав участват още Хенри Кавил (Батман срещу Супермен, Мъжът от U.N.C.L.E.), Анджела Басет (Код Олимп) и Ванеса Кърби (Въпрос на време). Режисьор на филма е Кристофър МакКуори, който е и сценарист, наравно с Дилан Късман, и продуцент заедно с Том Круз, Джейк Майърс и Дж. Дж. Ейбрамс. Изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.

„Мисията невъзможна: Разпад“ превзема киноекраните на 27 юли на 3D и IMAX 3D.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

Лос Анджелис посрещна Хилядолетния сокол за премиерата на СОЛО: История от Междузвездни войни

Comments are closed.