За нас

Здравейте! Ние сме Явор и Ева, а това е мястото, където няма негативизъм. Ще се съсредоточим върху добрия тон и всичко стойностно в ежедневието ни – направете го и вие с нас!

  • Явор по образование е археолог. През последните дванайсет години се занимаваше с визуални ефекти в една от най-големите компании в индустрията – WWFX. В момента е съсредоточен във фотографията и стартира този сайт за щастливи хора – ПЪЛНОЩАСТИЕ. Първата му работа е в първата музикална телевизия на България „ММ“, откъдето идва убеждението му, че работата трябва да е удоволствие.
  • Ева по образование е кинорежисьор, блогърства по темата ранно детско развитие на http://umnobebe.com/ и в писателския си блог http://evelinara.com/ под псевдонима Евел Инара. Пише фентъзи и работи в сферата на телевизията и изработката на аудиовизуални чудеса. Звучи нафукано, но всъщност Ева е доста разсеяна и често забравя всички неща, с които се занимава – възприема се най-вече като съвременна българска жена – нито повече, нито по-малко.

Ще сме благодарни да ни подкрепите като харесате Facebook страницата на Пълнощастие! Ще се радваме да участвате в рубриките ни – пишете ни, това ще ни хареса:) Друг начин да ни подкрепите е като използвате нашите видео и фотографски услуги или ни препоръчате на приятели!

 

За контакти: iavor74@gmail.com

0888 99 72 66

 

Comments are closed