ЗВЕЗДЕН УИКЕНД НА НАЛБ

Звездният уикенд/Коледният празник на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018 ще се проведе на 17.12.2017 година, Неделя, в зала Овергаз Арена, София.

Какво включва той:

  • 11:30 часа Демонстративен мач на НАЛБ ТИЙМ
  • 13:30 часа Мач на звездите за трета дивизия (включително финални кръгове в конкурсите за стрелба от линията за наказателни удари и за стрелба от зоната за три точки за трета дивизия)
  • 15:30 часа Мач на звездите за втора дивизия (включително финални кръгове в конкурсите за стрелба от линията за наказателни удари и за стрелба от зоната за три точки за втора дивизия)
  • 17:30 часа Мач на звездите за първа дивизия (включително финални кръгове в конкурсите за стрелба от линията за наказателни удари и за стрелба от зоната за три точки за първа дивизия) + конкурс по забивки за всички дивизии, шоу програма, игри с публиката и изненади

Заповядайте да изпратим заедно 2017 година! Поредната година, изпълнена с много баскетбол. Вярваме, че ще счупим всички рекорди, които поставихме и зала Овергаз Арена ще бъде дори по-пълна от предишните години.

  • ВХОД – СВОБОДЕН

От НАЛБ благодарим на всички за положителните емоции!

Звездният уикенд и тази година е под надслов „We believe“. Ние вярваме! Вярваме, че баскетболът ни има огромен потенциал. Вярваме, че не трябва да разчитаме на никого, за да проповядваме баскетбол. Вярваме, че ние всички заедно сме тези, които могат да направят така, че баскетболът ни да върви нагоре. Вярваме, че примирение със статуквото няма да донесе нужните промени и подобрения. Вярваме, че въпреки всички недоброжелатели и хора, които третират баскетбола като спорт, който им принадлежи, заедно сме достатъчно силни, за да предаваме любовта към играта нататък. Вярваме, че заедно можем да постигнем още много. Вярваме, че баскетболът ни го заслужава.

*We believe*

  • Информацията е предоставена от НАЛБ (Национална аматьорска лига по баскетбол)

За повече подробности следете ето тук:

https://www.facebook.com/events/

Четири лични и любопитни факта за хората от НАЛБ:

Comments are closed