ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… eдин щастлив художник, който постигна мечтата си да се издържа само от картини

автор: Иван Даскалов

  • ЕДНО: Отдайте се изцяло на любимите си хора!

За мен времето, прекарано със семейството и приятелите е емоция, която винаги ме е правила щастлив. За да е истински щастлив момента обаче е необходима истинска потребност.

  • ДВЕ: Създавайте, оставяйте след себе си неща, с които да се гордеете!

Тъй като съм художник, в момента в който приключа с една картина, се чувствам така, сякаш съм станал родител на платното. Щастлив, че съм оставил нещо красиво след себе си. Има ли по безценно от „рожбите“?

  • ТРИ: Дарявайте!

От известно време, по повод на някой празник или без специален повод, подарявам своя картина на съвсем случайно избран от мен почитател на картините ми. Да усетя радостта, изненадата и благодарността е невероятна емоция и щастие!

  • ЧЕТИРИ: Успехът да печелим и работим това, което е най-съкровено и приятно за нас – истинско щастие!

Дълги години съвместно с рисуването съм работил какво ли не – от сценичен работник до надзирател в затвора. Сега се издържам само от картини и това вече си е истинско щастие. Иска се обаче и много, много труд!

Казвам се Иван Даскалов. На 42 години съм, женен с две деца и прекрасна съпруга. Казвал съм и друг път, че рисувам за да живея и живея за да рисувам!!! Рисуването е горивото, задвижващо всичко позитивно в мен и ме прави истински щастлив!

Цял живот съм искал да стана художник и да се развивам именно в тази посока. Влагам много емоция и труд, създавайки картините си. Дано и занапред да се харесват, както досега. Мои картини са притежание на политици и частни лица в много държави. Изпълнен съм с позитивни мисли, които предавам и в картините си. Мои клиенти казват, че когато закачат моя картина на стената, чувстват позитивната енергия. Ето това е щастие!

https://www.facebook.com/Igdaskalov/

Снимки: личен архив Иван Даскалов
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Иван Даскалов и на Пълнощастие.

Comments are closed.