ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един млад, влюбен, талантлив, но неизгрял рапър

автор: Йоан Петров

  • ЕДНО: Надсмивайте се над проблемите си!

Често, когато се вглъбя в проблемите си, те ми изглеждат много по-големи, отколкото са. Ако успея да ги погледна отстрани, вече не са чак толкова страшни, понякога са дори смешни. Самоиронията в такива моменти ми помага най-много, затова я използвам в песните си.

„Понякога локвата създава впечатление за дълбочина” – Станислав Йежи Лец

  • ДВЕ: Превърнете половинката си в приятел!

Щастлив ме правят най-малките моменти с приятелката ми – като миенето на зъби заедно, обсъждането на филми, пазаруването на храна или каквото и да е. Обикновените моменти от ежедневието, които прекарваме заедно.

  • ТРИ: Пейте повече!

Независимо къде съм – в колата, под душа или в студиото, пеенето винаги ме кара да се чувствам щастлив. Така че, пейте си мои песни, а аз ще гарантирам щастието ви:).

  • ЧЕТИРИ: Направете нещо против волята си!

Обаче трябва да е нещо полезно. Изхвърляне на боклука, измиване на чиниите, оправяне на леглото… Нещо, което изобщо не ви се прави, но ще се почувствате много по-добре, щом го свършите.

Казвам се Йоан Петров, на 23 години съм. Занимавам се с музика от 5-годишен и винаги съм искал да бъда това, което съм в момента. Е, може би малко по-популярен. Бях наркозависим 10 години, но сега, от 3 години съм чист. Оттогава живота ми не спира да се променя към по-добро. В момента уча в тонрежисура в Нов български университет, работя в Highass студио, където предимно се занимавам с музика и живея с прекрасната си приятелка, която се занимава с актьорско майсторство. Смея да твърдя, че съм най-щастливият човек на тази земя, въпреки че си имам своите проблеми, които никак не са малко.

Снимки: личен архив Йоан Петров
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Йоан Петров и на Пълнощастие.

Comments are closed.