ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… балансьорът на родния хип хоп Йо!, човекът с airbrush в ръката и 99 въпроса в устата

автор: Ильо

  • ЕДНО: Клише, ама не – търси, бори се, любопитствай!

Да. Имам предвид да живееш, а не просто да присъстваш и вегетираш.

Някой беше казал, че докато се борим с демоните си, дори да не ги побеждаваме, сме в играта. Според мен е важно да си в играта и да не спираш да учиш и мислиш. Това все-още не са го обложили с данък.

  • ДВЕ: Бъди доволен и щастлив с наличното, въпреки всичко!

Тревата на съседа е зелена, но моята също. Разликата е в това, че си е моя и само от мен зависи да е свежа и прилежно оформена. За да не надничам през оградата, заемам се сам, без да се правя на туз и да наемам друг за моята работа. Това е! Честно казано, гледам да имам не много, а достатъчно. Многото често е превод на „излишък” – било то в килограми, вещи, чужди проблеми…

  • ТРИ: Изкуството, преяждам редовно с него!

Това е нещо, което не могат да ми таксуват – винаги и непременно. Само се огледай, Природата е уникален художник, в пълния смисъл на думата. Намери си това, което душичката ти жадува и възприемай до безкрай. Форми и проводници (на изкуство) колкото щеш.

И както казва А. Солженицин

Изкуството е единственият начин да компенсираме опита, който нямаме.

  • ЧЕТИРИ: Грижи се за...!

… себе си. Определено отговорността е само и единствено твоя, за да си във форма всячески, възможно най-дълго. Но намери да се грижиш и за друго същество – флората и фауната са насреща. Най-добре създай семейно огнище и деца.

Изглежда фасулска работа, но пробвай и опитай да не повтаряш, а да го докараш докрай. Тогава ще си щастлив и доволен от себе си, защото ти определено имаш пръст в тази работа.

Аз съм художник по образование, яко замесен в съхраняването и развиването на смисления роден хип хоп от А до Я. Дали съм проводник, балансьор е все тая, важно е да резултатираме, всички заедно, стиснати в ЙоМРУК!, защото можем, дори и за скромните 50стотинки. Ильо съм – наивник, подлагащ всичко на съмнение, но без да забравям, че интуицията ми няма интерес да ме мами. До скоро Йо!

50
stotinki.com: https://50stotinki.com/

ЙоМРУК!: https://www.facebook.com/YoMRUK/

Ильо: https://www.facebook.com/Yoshteneshto/

Снимки: личен архив Ильо
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Ильо и на Пълнощастие.

Comments are closed.