КАКВО Е ДА СИ: Артист, тонрежисьор, управител на музикален лейбъл и любител готвач

автор: Andy King

Сутрин:

Утрото ми започва около 08:30 с целувка за добро утро от половинката ми и трак на Moby. Той е тонът, който използвам за аларма на мобилния си телефон. След получената целувка е време да нахраня домашния любимец – заекът без име, който цяла нощ се е старал да не спя пълноценно, гризейки всичко, което намери и създавайки постоянен и репетативен (повтарящ се, бел.ред.) шум. Следва разсънване и организиране на задачите за деня, свързани с музикалния лейбъл Sounds Of Tomorrow, който управлявам и с бъдещите ми участия като артист/DJ.

На обяд:

От понеделник до петък денят ми продължава с ангажименти, свързани с редовната ми работа. Много важна част от тези ангажименти е постоянната връзка със заведения, чуждестранни артисти и лейбъли. Това общуване е от нещата, които обожавам – постоянното запознаване с нови и интересни хора на изкуството, съвместните проекти, по които работим заедно.

Вечер:

След изминаването на работния ден следва прибирането – мисия почти невъзможна, имайки предвид недостига на въздух в метрото, отказа на хората, возещи се там да поддържат лична хигиена и постоянните подпирания, настъпвания и нервно цъкане на възрастни дами по повод това, че целия съм се нашарил с татуировки, защото „по бай Тошово време нямаше такива своеволия“.

Вечерята е ранна – около 19:30 – 20:00, а след това е време за разходка/бира в парка или велообиколка с приятелката ми, която минава под сладки приказки, гушкане и планове за общото ни бъдеще.

Старая се да си лягам по-раничко, около 22:30 – 23:00, за да получавам пълноценен сън. Той ми е нужен за адекватното изпълнение на задачките, с които се заемам, а и поради факта че съм зодия Скорпион. При мен няма място за компромис при изпълнението им.

Аз съм Адриан, също познат на клубната сцена с псевдонима Andy King. Студент съм последна година, специалност Тонрежисура, успешно реализирал се DJ и радиоводещ на Sounds Of Tomorrow Radioshow, излъчвано ежемесечно, всяка втора сряда по Vibes Radio Station. Като малък никога не съм си представял, че ще се занимавам с музика, въпреки изключително богатата музикална култура, която съм получил от родителите си. Сега, през 2018 година, не си представям живота си без музика. Музиката е мой спътник навсякъде, където отида и често си танцувам и припявам на публични места. Не си мислете, че ми има нещо, просто обичам музиката и свойството й да влияе по благоприятен начин на човешкото съзнание и дух. На път за работа, на работа, в колата, когато правя музика вкъщи, в клуба, където чрез музиката предавам енергията си на хората и танцуваме като едно цяло – слушам музика понякога дори и докато спя. Вече 5 години музиката е моят начин на живот и твърдя, че развитието е налице.

Когато правиш нещо от сърце и душа, просто нещата се получават! През последните години съм канен да пускам моята музика, да излея душата си чрез музиката на все повече родни и чуждестранни дестинации, излизайки на сцената рамо до рамо със световноизвестни артисти като Franky Rizardo, Philip George, Cassimm, Alle Farben, Alison Wonderland, Dirtcaps, Dixon, Chocolate Puma и други. Лятото на 2018 година ще бъде по-силно от всякога!

През месец юли и август ще съм на обиколка по родните морски курорти с лейбъла ми Sounds Of Tomorrow. Междувременно гости на радиошоуто ми ще бъдат истински гиганти от родната и чуждестранна сцена за електронна музика.

Това лято ми предстои и участие на международен фестивал за електронна музика!

so.. I can’t wait!

https://www.facebook.com/AndyKingOfficial/
https://www.facebook.com/soundsoftomorrowradioshow/

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ…

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един мечтател, за когото музиката е начин на живот и който обича пътешествията – ей така, без посока

Снимки: личен архив Andy King

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Andy King и на Пълнощастие.

Comments are closed.