КАКВО Е ДА СИ: Барабанист на пълно работно време

автор: Борис Малеванов

Винаги съм искал да бъда музикант, просто ми трябваше известно време да го осъзная.

Много пъти съм казвал, че то, музикантството само си ме избра. Не желая да бъда нищо различно в този живот. Обичам много други неща и се развивам не само в музиката, но тя е моята голяма любов, всичко винаги ще ми бъде свързано с нея. Големите победи за мен са нашата банда; хората, които са до нас и с които работим; близките и родителите ни; феновете, които ни подкрепят винаги. Сам по себе си фактът, че се опитваме да правим това, което обичаме е голяма победа и е борба всеки ден! Останалите ми победи, който ме познава или иска да научи повече за нашата банда, ще ги разбере сам.

Сутрин:

Денят ми започва с чаша кафе, докато прелиствам каналите, които следя и ме интересуват. Обичам да се информирам какво се случва още в началото на деня. Понякога закусвам, но повечето пъти не ми остава време. Все-пак, важно да се закусва, така че се старая да го правя. Всяка сутрин си пускам музика, докато върша разни неща вкъщи. Без музика не мога да стартирам.

Денят:

Когато съм в Бендхаус (школа по музика и репетиционна бел. ред.), където работя, винаги започвам с разсвирване. От известно време се старая всеки ден да свиря лично за себе си по няколко часа. Това включва и доста време упражнения за разгряване. Ако не съм в Бендхаус, най-вероятно търча някъде по срещи или задачи, които почти винаги са свързани с групата или с музика. По-рядко са мои лични неща, а ако и това не се случва, най-вероятно съм вкъщи и работя оттам. Аз съм връзката между бандата и нашия екип, също доста помагам на екипа. Обичаме всичко да е организирано. Колкото и да не им се вярва на доста хора, има много работа в една група на нашето ниво, която иска да се развива.

В някакъв момент обаче изпушвам и си взимам почивка, разсейвам се с най-различни неща. Важното е да се разсейваш, защото аз лично не обичам да не съм продуктивен.

Вечер:

Време е за лягане 🙂

Всяка моя вечер завършва в късните часове, това е гарантирано. Повечето пъти съм в репетиции. Ако не съм на репетиция, може би съм на срещи отново. Ако не съм на срещи, съм просто навън с приятели, на някой концерт или в някой бар. Обичам нощния живот, намирам София за много приятна нощем. Активен съм най-вече в късните часове.

Казвам се Борис Малеванов, на 21 години съм. Свиря на барабани в групата NU/ANCE. Емоционално теле съм. Обичам изкуството и да пътувам. Обожавам киното. Останалото е за който иска да разбере.

Иначе можеш да чуеш нашата банда или да дойдеш на предстоящия ни концерт с група ФОН на 09 март в клуб Live and Loud!

https://www.facebook.com/events/

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… Борис Малеванов

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ…едно момче зад барабаните, което обича да вдига много шум

Снимки: личен архив Борис Малеванов и Пълнощастие

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Борис Малеванов и на Пълнощастие.

Comments are closed.