КАКВО Е ДА СИ: Блогър и пътешественик, археолог по образование, работещ в сферата на телекомуникациите

автор: Юлия Вукова

Влюбена от малка в историята, когато дойде време за кандидатстване в университет вече знаех какво ще уча. Ето че бях приета в специалност „Археология“ в Софийски университет “Свети Климент Охридски”. В интерес на истината, по време на следването си съм работила доста различни неща. В крайна сметка, в момента работя в една от най-големите международни телеком компании. И съм щастлива от избора си.

Сутринта:

  • 07:00  Кафе, преглед на социалните мрежи и едно дълго мотаене в подготовка за деня.

Денят:

  • 08:15  Потеглям към офиса, заредена с позитивизъм.
    08:30 Пристигане в офиса. Второ кафе, бърза раздумка с колегите и се захващам с ежедневните си дейности, които са разнообразни и не ми омръзват. Комуникирам с колегите от Германия. Идва време за обяд. Отново няколко часа работа. Следобеден чай и… време е да поемам към вкъщи. Отбивам се до кварталния супермаркет и се отдавам на любимото ми пазаруване. Вече съм намислила какво ще сготвя за мен и любимия човек.

Вечерта:

  • Вечеря, работа по блога, време за приятен разговор и с книжка в ръка се отдавам на заслужена почивка.

Това беше работният ми ден през седмицата, но да не забравяме, че съм блогър и безкраен пътешественик. Ето как изглежда денят ми, когато потеглям нанякъде.

Сутринта:

  • О, почивен ден и време за пътешествия! – първата мисъл, щом се събудя.

Денят:

  • Последни уточнения по плана за деня. Кафе, закуска, стягам раницата и потегляме към избраната дестинация. През деня: емоции, емоции и пак емоции.

Вечерта:

  • Вечеря, раздумка за изминалия ден и щастливо заспиване. Нали знаете колко сладко е да заспиш след приятно прекаран ден.


Аз съм Юлия и съм на 3х10 години + няколко месеца. Живея почти в центъра на София, близо до най-красивия и голям парк в София. Усмихната съм, позитивна и отворена за нови идеи и начинания. Обичам общуването с интелигентни и мислещи хора. Обичам да си почивам, като пътувам и пътешествам. Да се зареждам с нови емоции, да събирам нови впечатления и всичко това да претворявам в блога си. О, забравих да спомена името му ли? Time2travel.bg или иначе казано Време за пътуване – такова, каквото всеки от нас заслужава.
Мечтая някой ден хората в страната ни наистина да получават това, което заслужават и да живеят щастливи и спокойни тук. Мечтая за здраве и благополучие на цялото си семейство.
Мечтая си всички хора да бъдат малко по-добри…

https://www.facebook.com/time2travel.bg/

Как Юлия Вукова вижда щастието:

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… eдно вечно усмихнато и позитивно момиче, което обича да пътува и насън, и наяве 

Снимки: личен архив Юлия Вукова

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Юлия Вукова и на Пълнощастие.

Comments are closed.