Мистериозно приключение с първия трейлър на – Дора и градът на златото

Този август се отправяме на мистериозно пътуване, което ще ни отведе много назад във времето с новия филм на Парамаунт – Дора и градът на златото.

Вдъхновена от анимационния сериал Дора изследователката на Крис Гифорд, който е изключително популярен у нас, и базирана на една от най-интересните истории в света на приключенските сюжети, новата продукция обещава различен и нов прочит за малки и големи.

Дора прекарва по-голямата част от живота си, изучавайки необятните дебри на джунглата заедно с родителите си. Изпитала множество трудности и преминала през безброй препятствия в дивата природа, сега тя ще трябва да се впусне изцяло неподготвена в най-страшното начинание до тук – гимназията. Но тъй като приключенията са в кръвта й, на Дора й се налага съвсем скоро да се върне обратно в познатите гори. С помощта на най-добрия си приятел – маймунката Буутс, Диего, един доста необичаен обитател на джунглата и група тийнейджъри, които в началото не са особено ентусиазирани да участват, Дора се впуска в опасна мисия, за да спаси родителите си и да разкрие загадката, която се крие зад изгубения златен град.

В ролята на Дора влиза прекрасната Изабела Монер (Трансформърс: Последният рицар, Instant Family), a нейните родители ще бъдат представени от Ева Лонгория (Отчаяни съпруги, Зад борда) и Майкъл Пеня (Ант-Мен, Ант-Мен и Осата). Сред останалите актьори във филма са Еухенио Дербес, Темуера Морисън, Бенисио дел Торо, Адриана Бараза, Джефри Уолбърг и други. Сценарият на Дора и градът на златото е дело на Николас Столър, а режисьор на филма е Джеймс Бобин.

Ще се потопим в мистерията заедно с Дора и градът на златото от 23 август само в кината.

  • Информация: Форум Филм България

Comments are closed.