Новият трейлър на „Дъмбо“ – вдъхновяващ, зрелищен и трогателен

Да се страхуваш да повярваш и да се нуждаеш от подкрепата на хората около теб, е не просто история във вдъхновяващия игрален филм – Дъмбо.

Това е често срещана житейска особеност на несигурното ни „аз“, но пък каква по-голяма привилегия от това именно тя да ни бъде разказана по най-красивия начин от дългоочакваната, спираща дъха продукция на Дисни.

Новият трейлър на Дъмбо ни представя повече от класическата история, пречупена през въображението на Тим Бъртън и поднесена с изключително изящество на фона на цирка – неприкосновеният, своеобразен дом на артисите в него.

След като цирковата звезда Холт Фариер и децата му поемат грижата за новороденото слонче с големи уши, те разбират, че това не е обикновено създание, а едно невиждано чудо, което ще възроди магията на цирка. Дъмбо остава без майка си и напълно зависещ от семейство Фариер, които се превръщат в негови покровители, помагайки му да повярва в себе си повече отвсякога. Възхитителната му дарба не остава дълго в тайна и находчивият предприемач В. А. Вандевър се заема със задачата да превърне Дъмбо в истинска циркова звезда в тандем с прекрасния акробат Колет Маркант. Дълбоко пазените тайни на цирка обаче започват да изплуват на повърхността и да превръщат амбициозните планове за бляскаво възраждане на древното изкуство в сложно препятствие по пътя към опазване на истинските ценности.

© 2018 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Магическата атмосфера и приказното усещане, което Дъмбо ще ни донесе, не биха били същите без звездния актьорски състав. В ролята на Макс Медичи ще видим любимецът на всички Дани ДеВито (Батман се завръща, Голяма риба). Носителят на „Златен глобус“ Колин Фарел (В Брюж, Спасяването на мистър Банкс се превъплащава в образа на Холт Фариер, а невероятната Ева Грийн (Домът на мис Перигрин за чудати деца, Казино Роял), носителка на „Златен глобус“ и на наградата на БАФТА, ще видим като забележителния акробат Колет Маркант. Сред останалите ярки имена във филма са още Майкъл Кийтън, Алън Аркин, Финли Хобинс и Нико Паркър. Сценарият на Дъмбо е дело на Ерен Крюгер (Офелия, Къщата на сенките), а режисурата – на емблематичния Тим Бъртън.

Дъмбо ще трябва да полети, а вие ще бъдете неговата първа публика на 29 март в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

  • Информация Форум Филм България:

Comments are closed.