Последните оцелели герои се готвят за финалната битка в новия трейлър на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: КРАЯТ

След краткия тийзър, с който Марвел повдигна завесата към впечатляващото ново приключение в най-вълнуващата комиксова киновселена, феновете най-накрая ще видят пълния трейлър на дългоочакваното продължение Отмъстителите: Краят. Безспорно предстои епична развръзка на разтърсващите събития от Отмъстителите: Война без край, когато Танос предизвика смъртта на половината живи същества във Вселената. Високият залог и саможертва на последните оцелели супергерои са в основата на филма, за чийто финал, не смеем да гадаем…

Новият трейлър загатва за безпощадната последна битка, в която Отмъстителите правят отчаян опит да намалят щетите и да спрат тържествуването на безскрупулния Танос. Освен Ант-Мен и Ястребово око, за които вече знаем, че се завръщат, в помощ на Отмъстителите се явява и Капитан Марвел. Един от най-могъщите супергерои, чийто емблематичен символ, видяхме във финалните сцени на Отмъстителите: Война без край, отскоро е на екран в родните киносалони и ясно ни даде да разберем на какво е способна.

Дали силата на Капитан Марвел ще бъде достатъчна, за да могат Отмъстителите да надделеят над Танос и Камъните на безкрайността, или усилията им ще останат безплодни? Ще бъде ли трагичната развръзка затвърдена, за да направи място на съвсем нова линия в историята, или ще станем свидетели на епично възраждане? А може би краят е просто край? Затаяваме дъх и очакваме отговорите с Отмъстителите: Краят.

Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли.

Отмъстителите: Краят идва в кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Информация: Форум Филм България

Comments are closed.