Последни подробности за Wrong Fest 2017

Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се проведе тази събота и неделя, отново на поляната до село Войнеговци.

Селото се намира само на 15 километра от паметника Левски, на северния склон на Стара Планина. Точните координати на мястото тази година са: 42.801909, 23.427107

IMG_7838

И тази година фестивалът предлага безплатен охраняем къмпинг, който ще бъде разположен в вишневата градина точно до фестивала. Душове с топла вода ще могат да се ползват срещу заплащане.

  • Няма да се допуска внасяне на храни и напитки във фестивалната зона, с изключение на бебешки храни.

Във всеки от дните ще чуем по шест групи, като началото ще бъде точно в 16:30 часа, а краят – в 23.10 часа. Организаторите са с погрижили за маршрутки, които ще пътуват към София до 00:30 часа във всеки един от дните.

IMG_7901

  • Двудневни и еднодневни билети могат да бъдат купени на: 

https://wrongevents.ticketlogic.bg/, като еднодневният билет важи за деня, в който бъде използван и дава достъп до къмпинга за същата вечер.

За първи път на Wrong Fest ще бъде въведена система за безкасово плащане. Всеки посетител ще може да внася пари във фестивална карта и да пазарува с нея.

Тази година фестивалът ще предлага наливен лагер: три вида крафт бира, белгийска Wit бира, бар със шотове, бар с коктейли и два щанда за храна. Парите от фестивалната карта могат да бъдат изтеглени по всяко време, но ако все пак посетителите решат да си тръгнат с картата и в нея остане някаква наличност, тя ще се разпредели като бакшиш между барманите на Wrong Fest 2017 година.

Както винаги, организаторите са се погрижили за децата – ще бъдат осигурени играчки и аниматори, които ще се грижат за тях в часовете, в които на сцената има музика.

Вратите на 09 септември отварят в 15:00 часа.

  • Информация за транспорта, реда на групите и други подробности можете да откриете на www.wrong-fest.com.

Завършваме с кадри от миналогодишното издание на фестивала:

Wrong fest 2016: ден едно

Comments are closed