ПОЧТИ ЧОВЕК, НЕ ПРОСТО МАШИНА е…той! Франкенщайн

Представям ви Франкенщайн, една от двете ми любими машини! По тяло Ауди 90, по сърце V8 4.2, по душа – дрифтачка.

Ето една от първите ни снимки от първото ни излизане с Аудито на дрифт… и постигнатата трансформация, седем години по-късно.

Седем години този 32-годишен автомобил върви ето така – настрани, пушейки! Връзката ни е по-силна, по-емоционална и по-дълготрайна от повечето семейни такива. Нормално – тя е от онова предишно поколение, което не изхвърля, ако нещо което обича се счупи, а го лепи.

Мисля, че няма детайл или болтче в тази кола, което да не е минало през ръцете ми. Всяка трансформация или ъпгрейд, смея да твърдя, е била пипната от мен. Макар и не изцяло, винаги съм успявала да се справя сама. Благодаря на хората, които са ми помагали през годините да осъществявам лудите си идеи, свързани с нея. Гордея се, че няма къде да видите друга такава кола, гордея се, че е различна, единствена, гордея се дори, че е толкова грозна и агресивна. Напълно търсен ефект е, с цел да засили контраста, че зад волана е 45-килограмово момиче, по професия модел;)


С Франкенщайн заснехме първия планински дрифт, изпълнен от жена не само в България, но и в света! Тази кола донесе първите ми купи и медали от европейски състезания по дрифт, с нея всъщност се научих да „пързалям“, с нея съм прекарала невероятни моменти!!!

Колата ми мечта от дете, ТЯ! ЕДИНСТВЕНАТА, ГОЛЯМА, НЕСРАВНИМА И ИСТИНСКА ЛЮБОВ…

Аз съм Ива Русинова, на 27 години от град София. Безнадежден оптимист и мечтател, наивен и добронамерен до мозъка на костите си. Щастлива съм, че съм свободна във всеки смисъл на думата. Работя това, което обичам, общувам с хората, които обичам и съм постигнала всичко, за което съм мечтала до момента.

Автомобилен състезател съм, с което си доставям необходимата порция адреналин. Модел съм, с което изразявам женствеността си. Влюбена съм в двете си коли, с които съм се сдобила с мноооого труд, пари, нерви и усилия и наистина се гордея, че ги имам и съм щастлива от този факт. Качвайки се в която и да е от тях, забравям за всичко, усмихвам се до ушите и съм истински щастлива! Много искам занапред да се развивам и в кино индустрията, това ми е мечта отскоро, ще видим в близкото бъдеще дали и тя ще се сбъдне, аз нямам съмнения в това.

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… едно дрифт секси момиче, което владее магията как желанията да стават реалност

Снимки: личен архив Ива Русинова
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Ива Русинова и на Пълнощастие

Comments are closed.