ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един ловец на вещици, пират, стрелец… Човек, който искаше да бъде всичко това, но само го нарисува

автор: Светослав Петров

ЕДНО: Джим Кери!

Гений на нашето време, инкарнацията на хумора. Джим Кери = смях = пълно щастие

ДВЕ: Спорт тото!

Без тотото… Спортувайте за тонус, за удоволствие, за плочки, за самочувствие, за да ви хареса кондуктора… Аз не съм от най-усилено спортуващите хора, но седмицата ми определено не може без това. Спорт му е майката.

ТРИ: Смислена работа!

Потърсете си работа, която ви развива, интересна е и я вършите с любов. Ако се събуждате сутрин с мисълта:

По дяволите, пак ли трябва да ходя там; да върша това?!

Нещата не са добре. Всичко е във ваши ръце и никога не е късно за промяна. Just do it!

ЧЕТИРИ: Алкохол – решение за всеки ден!

Домашен, марков, подарен, престоял, в кен, в кегла, в шепа. Преди, по време и след работа, в черквата, на литургия, на кръщене, на кино или просто, когато сте в магазина и си избирате водка. Превод на правило ЧЕТИРИ: Говорете небивалици, неща без смисъл и ясна идея. В един свят на закони и правила по-често давайте воля на безумието да се лее. Кой знае, може би някъде там, в тези глупости се крие идея за един милион долара : )

Здравейте на всички! Моето име е Светослав Петров. На 32 години съм, роден във Варна и със съмнителни умения в плуването. По професия, убеждение и призвание – художник. Обичам да измислям и да илюстрирам типажи, там е моята сила. Харесвам почти всичко, свързано с фентъзи жанра – от комикс, кино, игри, до сериали, литература и музика. Понастоящем работя като концептуален художник в студио Снапшот, София, където имах късмета да попадна преди 4 години и най-накрая да участвам в създаването на съвсем реални компютърни игри. Това е едно от нещата, които ме зареждат и ме правят истински щастлив – да работя в индустрията, която хранеше въображението ми като дете, заведе ме на най-невероятните места и светове и е причината да продължавам да рисувам.

  • Instagram: _svetoslavi_

https://www.artstation.com/svetoslavpetrov

  • Facebook:

https://www.facebook.com/svetoslav.petrov.35

Снимки: личен архив Светослав Петров

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Светослав Петров и на Пълнощастие.

Comments are closed.