ПЪРВИЯТ ТРЕЙЛЪР НА ЧЕРНАТА ПАНТЕРА СЪБРА НАД 89 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ САМО ЗА 24 ЧАСА

Времето един от най-чаканите нови супергерои от кинематографската Вселена на Марвел през последните години – „Черната пантера да се сдобие със собствен филм почти настъпи. Засега, обаче, трябва да се задоволим само с първи кадри от филма, които вече успяха да поставят и рекорд – броени часове след дебюта си, трейлърът беше гледан над 89 милиона пъти. Това го нареди в Топ 3 на най-гледаните трейлъри на филми на Марвел.

Първите кадри от „Черната пантера ни дават по-задълбочен поглед върху Уаканда – малката африканска държава, емблематична за Вселената на Марвел. Освен, че там се намират най-големите залежи на Vibranium – безценният материал, извлечен от разбил се метеорит, от който е направен щитът на Капитан Америка, може би там се намира и митичното Ел Дорадо? Уаканда се появи още в „Капитан Америка: Войната на Отмъстителите, където кралят на африканската република е убит на световен форум. Неговият син принц Т‘Чала заема мястото на монарха, но междувременно е избран и с нелеката мисия да брани своя народ като „Черната пантера“. Първите кадри от новия филм на Марвел ни показват завръщането на новия крал в родната Уаканда.

В ролята на принц Т‘Чала ще видим Чадуик Боузман. В „Черната пантера“ участват още Лупита Нионго (Междузвездни войни: Силата се пробужда), Мартин Фрийман (Хобит, Шерлок), Анди Съркис (Хобит, Междузвездни войни), Майкъл Б. Джордан (Крийд: Сърце на шампион), Даниел Калуя (Бягай!, Сикарио).

Черната пантера“ идва в кината на 3D и IMAX 3D на 16 февруари 2018 гoдина.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

ФАРЕЛ УИЛЯМС И МИНЬОНИТЕ В КЛИПА НА ПЪРВАТА ПЕСЕН ОТ САУНДТРАКА НА АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 3

Comments are closed