Разбивачът Ралф се завръща в „Ралф разбива интернета“

След като завинаги префасонира света на аркадните видеоигри в хита на Дисни от 2012 година Разбивачът Ралф“, лошото момче с голямо сърце Ралф се завръща за ново вълнуващо приключение, в което той и верният му другар Ванилъпи се впускат в необятните простори на интернета, който никога вече няма да бъде същият след тяхната разбиваща намеса.

©2018 Disney. All Rights Reserved.

Действието на Ралф разбива интернета се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Режисьори на Ралф разбива интернета“ са Рич Муур и Фил Джонсън, a продуцент е Кларк Спенсър, чиято работа вече познаваме отРазбивачът Ралф“ и Зоотрополис“.

Ралф разбива интернета“ в кината на 2D и 3D на 23 ноември.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

„Всеки ден“ – екранизация по едноименния бестселър на Дейвид Левитан

Comments are closed