РОКИ И КРИЙД СЕ ЗАВРЪЩАТ СЪС СИЛНО ПОСЛАНИЕ ЗА СМИСЪЛА НА БИТКИТЕ

Този ноември зрителите ще станат свидетели на една история за смисъла на борбата, но не само на боксовия ринг, а и извън него. Един от най-емблематичните образи на носителя на награда „Златен глобус“ и номиниран за „Оскар“ Силвестър Сталоун се завръща с още по-авторитетно и вдъхновяващо присъствие. А звездата от първия филм, посветен на сина на легендата Аполо КрийдМайкъл Б. Джордан, отново ще пресъздаде спортната злоба, типична за всеки шампион, която обаче се превръща в яростна жажда за справедливост и почитане на семейната история.

В новата съвместна продукция на MGM и Warner Bros. Адонис Крийд се опитва да намери баланса между семейните задължения и подготовката за следващия голям мач. Неочаквано обаче в живота му влиза и най-сериозното предизвикателство досега. Той трябва да застане лице в лице с противник, свързан с миналото на семейството му, и да издържи на напрежението, което ескалира преди предстоящия мач. Роки Балбоа е плътно до него по време на всички изпитания и заедно с Адонис се сблъскват с призраците от миналото. Задават си въпроса за какво всъщност се борят, за да разберат, че няма нищо по-важно от семейството. „Крийд 2“ носи силно послание за корените на всеки от нас и дава една различна посока, чието начало е поставено на боксовия ринг, но излиза от него, за да обхване личния свят на героите и да го разтърси из основи. Филмът представя развитието на култовата сага Роки и е втората част на супер успешния и изключително обичан хит от 2015 година – „Крийд: Сърце на шампион“, който спечели повече от 170 млн. долара в световния бокс офис. Райън Куглър (Черната пантера), който режисира първия филм, се завръща в „Крийд 2“ като изпълнителен продуцент. Режисьор на новата част от филмовата поредица е Стивън Кейпъл Джуниър.

Във филма участват още звезди като Теса Томпсън (Крийд: Сърце на шампион, Тор: Рагнарок), която е в ролята на Бианка; Ууд Харис в образа на Тони Бъртън, Ръсел Хорнсби като Бъди Марсел, Андре Уорд като Дани Уилър, Филисия Рашад като Мари-Ан и Долф Лундгрен в ролята на Иван Драго. Боксьорът с румънско-германски произход Флориан Мунтеану влиза в образа на противника на Адонис Крийд – Виктор Драго, син на легендарния Иван Драго, когото също ще видим, изигран отново от Долф Лундгрен.
Стивън Кейпъл Джуниър режисира по оригиналния сценарий, създаден от Силвестър Сталоун и базиран на героите от франчайза „Роки“. Филмът е продуциран от Силвестър Сталоун, Кевин Кинг-Темпълтън, Чарлс Уинклър, Уилям Чартоф, Дейвид Уинклър и Ирвин Уинклър. Куглър, Майкъл Джордан и Гай Рийдъл са изпълнителни продуценти на „Крийд 2“.

„Крийд 2“ ще превземе киноекраните на 23 ноември.

Този август Дисни представя дългоочаквания игрален филм „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

Comments are closed