СТОТИЦИ МЕГАФЕНОВЕ ПЪРВИ ГЛЕДАХА ROGUE ONE: ИСТОРИЯ ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ В СОФИЯ

На гала предпремиерна прожекция в София вчера се събраха стотици мегафенове на култовата сага и се наредиха сред първите редици на Бунта с Rogue One: История от Междузвездни войни. Пълната IMAX зала се превърна в емоционално преживяване за присъстващите, които очакваха първия самостоятелен филм от поредицата с огромно нетърпение. Освен традиционните светлинни мечове в залата присъстваха Дарт Вейдър, Кайло Рен, принцеса Лея, Рей, Боба Фет и други герои от една далечна Галактика.

dsc_3137 dsc_3249

Познати популярни лица и фенове на Междузвездни войни не пропуснаха да са сред първите, гледали новия филм в България. По черния килим минаха Прея, Миро, Дидо и Митко Кърнев от Д2, Роро Кавалджиев, Рени, Борислав Комсийски и Деси Цонева от VIP Brother 2016, Деси Бакърджиева, Мартен Роберто, Боби Лазаров, Павел и Венци Венц, Милица Гладнишка, Тео Чепилов, Найо Тицин, Симеон Колев, Башар Рахал, Валери Милев, Любо Киров, победителят от втория сезон на българския MasterChef Севда Димитрова, Таньо Шишков, Силвестър Силвестров, Димитър Коцев-Шошо, Ева Тепавичарова, DJ Диян Соло, DJ Marti G, златните момичета от отбора по художествена гимнастика и др.

dsc_3297 dsc_3352 dsc_3359dsc_3425

gip_8816 gip_8826

dsc_3205 dsc_3417

Атмосферата преди прожекцията беше нажежена от боеве със светлинни мечове, тематични бирени коктейли и вкусни изкушения с лика на Дарт Вейдър, които се превърнаха в истински хит не само сред децата, но и сред възрастните. В самата зала емоциите бяха нажежени до краен предел и през цялото време се чуваха смях, пляскане и възторжени възклицания при всяко намигване от екрана. Еуфорията от това да са сред първите в света, гледали Rogue One: История от Междузвездни войни, взеха връх след края на прожекцията, когато ентусиазираните фенове оцениха филма като „супер як“, „най-доброто, което очаквах, се сбъдна и то стократно“ и „чакам с нетърпение догодина“.

dsc_3412 dsc_3415 gip_8971

От днес Rogue One: История от Междузвездни войни е в кината предпремиерно, а от утре Бунтовниците атакуват всички кина на 3D, IMAX 3D и 4DX. Филмът идва в кината в дублирана и субтитрирана версия.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

ЗРЕЛИЩНА ПРЕМИЕРА НА ПЪРВИЯ ТРЕЙЛЪР НА БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 8 ПРЕВЗЕ ТАЙМС СКУЕЪР В НЮ ЙОРК

Comments are closed.