Този август Дисни представя дългоочаквания игрален филм „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“

Този август в дългоочаквания игрален филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ зрителите ще бъдат въвлечени в едно наистина вълшебно приключение, неподвластно на времето и обстоятелствата. Новият трейлър на обичаната от всички история от миналото представя не само продължението, но и една грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.

В трогателната продукция, момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си. Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо. След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи… защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб.

Winnie the Pooh in Disney’s CHRISTOPHER ROBIN.

„Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ е режисиран от номинирания за „Златен глобус“ Марк Форстър (Пътят към Невърленд) по сценарий на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за „Оскар“ Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд. Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър заедно с Рене Уолф и Джеръми Джонс. Звездата във филма и носител на „Златен глобус“ е Юън Макрегър в ролята на Кристофър Робин; номинираната за „Златен глобус“ Хейли Атуел (Агент Картър) пък играе съпругата му – Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин Маделин, а носителят на награда „Еми“ Марк Гатис (Шерлок) се превъплъщава в Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.

Winnie the Pooh in Disney’s CHRISTOPHER ROBIN.

Дисни разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната кратка версия на „Мечо Пух и Меденото дърво“ с участието на героя Кристофър Робин, която е последвана от късометражните филми „Мечо Пух и Ветровития ден“ и „Мечо Пух и Тигър„. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и много заглавия на DVD.

„Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ ще завладее кината на 3 август 2018 година.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

Kулминацията на „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“

Comments are closed