ТОЗИ НОЕМВРИ СЕ ОТПРАВЯМЕ НА ВЪЛНУВАЩО ПЪТЕШЕСТВИЕ С ТАЙНАТА НА КОКО

В края на есента „магьосниците“ от Дисни и Пиксар представят фантастичното приключение Тайната на Коко“, което ще отведе зрителите в изпълнената с очарователни герои, невероятни цветове и прекрасна музика „Земя на мъртвите“.

©2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Напук на загадъчната забрана да няма нищо общо с музиката, наложена върху него и цялата му фамилия, малкият Мигел мечтае да стане велик музикант, също като своя идол Ернесто де ла Круз. Воден единствено от желанието да докаже таланта си, момчето отключва поредица от мистериозни събития, които отвеждат него и верния му другар, кучето Данте, в зашеметяващата Земя на мъртвите. Там той се запознава с очарователния мошеник Хектор и двамата поемат на невероятно и забавно пътешествие с единствената цел да разкрият вековната тайна на семейството на Мигел и да го съберат отново заедно.

© 2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

©2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Режисьор наТайната на Коко“ е Лий Ънкрич (Играта на играчките 3), ко-режисьор е Ейдриън Молина, а продуцент – Дарла К. Андерсън (Играта на играчките 3).

©2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Само преди прожекциите на Тайната на Коко зрителите ще могат да се срещнат отново с любимите си герои от Замръзналото кралство“ Елза, Анна, Кристоф, Свен и Олаф в новото празнично филмче на Дисни – Замръзналото Кралство: Коледа с Олаф“.

„Тайната на Коко“ идва в кината на 2D и 3D на 24 ноември 2017 година.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

БЛЯСКАВИ РОКЛИ И ГАФ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ БЕЛЯЗАХА СВЕТОВНАТА ПРЕМИЕРА НА ТОР: РАГНАРОК

Comments are closed.