Фитнес батут: Забавление за цялото семейство

Фитнес батутът е решение, полезно за цялото семейство.

Когато подарихме батут на дъщеря ми за рождения й ден, се сдобихме с невероятно забавен фитнес уред, който ползва цялото семейство.

IMG_4078

Нашият батут е с диаметър един метър и е висок 25 сантиметра. Цената му беше 99 лева и е за деца или възрастни до 100 килограма. Има възможност и да стои изправен, подпрян на стена.

IMG_4079 IMG_4080

Дъщеря ми подскача при всяка възможност върху него, както в детството ми аз подскачах по леглата у нас. Когато имаме време, аз и жена ми с удоволствие се завръщаме в детските си години за малко подскоци. Фитнес частта все още не е проверена на 100 процента, но според различни проучвания 10-12 минути подскоци на батут се равняват на 30 минути на велотренажора. Намерих над трийсет упражнения в нета, макар в голямата си част те да се повтарят или да са безсмилени. От тях селектирах 5-6 упражнения, което е предостатъчно за домашен уред, съчетаващ в себе си две неща: фитнес за възрастните и безкрайни мигове на щастие за децата.

Автор: Явор Радев

Редактор: Евел Инара

Снимки: Явор Радев, Евел Инара

© Всички права запазени. Препечатване на текста, изображенията и части от текста е възможно само със съгласието на авторите на статията.

Циркът вкъщи: слаклайн

Comments are closed.