ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… ,,БАТКАТА’’ – мечтател, но и прагматик, обичащ миналото и семейството си

автор: Красимир Ризов

dsc_2420

  • ЕДНО: Мечтай! 

Не забравяй да го правиш. Ако това, за което мечтаеш не те оставя без сън, тогава остави съня и започни да мечтаеш.

  • ДВЕ: Всеки миг ни сервира възможност, а всяка възможност е врата към материализиране на мечти. Остани фокусиран в настоящето!

Не забравяй приказката: ,, Хвани птичето, щом кацне на рамото ти – не го изпускай! ‘’. Знай, че когато си на точното място и време, със съответните подготовка, умения и подкрепа, всичко е възможно да ти се получи. Всичко става с кредит, но кредит Доверие е най-скъпият и най-добре отплащащият се, когато е ,,платен навреме’’.

15844208_350935325280603_1663108821558163980_o

  • ТРИ: Създай семейство, продължи рода си!

Почитай дедите, родителите, децата, роднините и приятелите си. Помни, всичко което имаш в този живот е род и семейство. Родът ти е твоя корен, а семейството е твоята корона (царска също:) . Разбира се, неразделна част от семейството са и верните приятели, дори и да са малцина.

  • ЧЕТИРИ: Ти си страст и тя те прави завършен щастливец!

За да си напълно щастлив от мечтите и успехите си, за да се радваш на здравето и обичта в рода и семейството си, не забравяй себе си. Не преставай да се радваш на това, което те отъждествява – хоби(тата) ти. Наслаждавай им се, защото го заслужаваш!

1400824_655108524537493_2136647422_o

Аз съм Красимир Сергеев Ризов (в момента на 41 години), родом от Смолян, горд родопчанин. Продължавам своето щастие, като не спирам да мечтая и да се наслаждавам на хобитата си. Едно от тях е и моя професия! Днес можeте да ме намерите в Киноцентър Бояна WWFX – студиото за визуални ефекти. Вълнувам се истински, създавайки изкуство за някоя холивудска продукция, където съм уважаван артист (Concept and Storyboard , Stb. HOD), важна част от Арт отдела. Сбъднал съм мечтите си да илюстрирам книги, да правя рисувана (класическа) анимация, да създавам идейни илюстрации за игри в няколко студия… Стриктно спазвам четирите си съвета (правила) за пълнощастие и ако ме срещнете, ще ме познаете по сърдечната усмивка!

Материали:
https://issuu.com/
https://issuu.com/ksrart

Албум на колекцията ми от Поршета:
https://issuu.com/ksrart/

Фейсбук – Арт страницата ми:

https://www.facebook.com/KSRart

Конна езда Ризов:

https://www.facebook.com/

20141227_122550

Снимки: личен архив Красимир Ризов
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Красимир Ризов и на Пълнощастие

Comments are closed.