ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… брат и сестра, които създават чанти, пълни с музика

автори: Деян и Наталия Миленкови

  • ЕДНО: Бъди добър човек!

Когато започнахме да развиваме нашия бранд, се наложи да се срещаме с адски много нови хора! Е, и сега срещите не намаляват. Най-ценният урок, който си взехме от всички тези срещи е: бъди добър. Каквото и да ти случва. Ако някой не ти е симпатичен, подмини го, намери друг, с който би споделил добра идея или от който би научил нещо. Старанието да си добър не само като човек, но и в своето занимание е една голяма крачка към щастливия живот.

  • ДВЕ: Прави това, което обичаш!

Най-добрият съвет за щастие! Ние открихме щастието точно там – в нещата, които обичаме да правим! Чувстваш се пълноценен и зареден, нетърпелив за утрешния ден и изпълнен с очаквания. Идеите идват една след друга, а стъпките към сбъдването им се вървят най-лесно! Животът е твърде кратък за да вършим неща, които не харесваме.

  • ТРИ: Радвай се на промяната!

Всяка промяна, която се случва около нас, ни води към нещо по-добро. Ние никога не сме се страхували от тях, а напротив – стараем се малко по малко да ги усвояваме и използваме по най-подходящия начин. Защото така напредваме заедно със света, който ни заобикаля и трупаме знания, които правят живота ни малко по-лесен и приятен.

  • ЧЕТИРИ: Обичай!

Обичай хората, които ти помагат. Семейството и приятелите, и себе си, и другите. Обичай работата си! Обичай да четеш и да се развиваш! Ние обичаме професията, която сме си избрали и със сигурност това ни кара да се чувстваме много по-щастливи.

Ние сме: Деян и Наталия Миленкови. Брат и сестра, родом от Силистра – ние сме армията от двама зад бранда за дизайнерски чанти Kloshar Bags*. Стъпка по стъпка градим своята идея за екстравагантните чанти, „пълни с музика“, която постепенно прерасна в бизнес. Щастливи и усмихнати посрещаме всеки един ден, готови да се борим с всякакъв вид трудности а.к.а възможности.

*Чанти с основен елемент – автентични грамофонни плочи. Плочите са използваеми и могат да се слушат. Всяка чанта се изработва ръчно.

Страничката ни в Facebook:

https://www.facebook.com/Kloshar.bags/

Kаналът ни в youtube:

https://www.youtube.com/channel/

Снимки: личен архив Деян и Наталия Миленкови

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на авторите Деян и Наталия Миленкови и на Пълнощастие.

Comments are closed.