ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ … от един археолог по диплома, настоящ фотограф и заклет музикален и литературен фен

IMG_4465

  • ЕДНО: Четете! Книгите са плацебо, лекуват всичко – от тъга и депресия до душевна и мозъчна празнота!

След около час, прекаран някъде по „Света на диска“ изходът от някоя безизходна уж ситуация е точно пред мен.

  • ДВЕ: Слушайте музика във всеки един свободен момент, тя е портал към спокойствието!

Ще си позволя да вмъкна МОИТЕ 4 концерта, които са част от моето пълнощастие:

  • Metallica в Пловдив. Концерт, който никога няма да забравя. За първи път една супер група дойде в България, и то не коя да е, а любимата ми – Metallica. Цял ден на крак и никаква умора. Все-още помня как се прибирахме в мега препълнения от екзалтирани фенове влак и говорехме само за концерта.
  • Голямата четворка в София. Не само, че Metallica отново бяха на сцената, но и моментът беше запечатан на видео The Big 4: Live from Sofia, Bulgaria. Не знам колко пъти след това съм го гледал и съм изследвал дали ще се позная някъде в публиката.
  • Limp Bizkit в зала Фестивална. Макар Rock the Balkans да беше един от най-странните фестивали, на които съм присъствал, вечерта стана незабравима. Фред Дърст с помощта на Уес Борланд ме превърнаха в техен голям фен. Няма да забравя как след концерта от всеки автомобил, потеглящ от зала Фестивална, се разнасяше звукът на Rollin’ (Air Raid Vehicle).
  • Spirit of Burgas 2012. Фестивалът-мечта. Нямаше име, на която и да е сцена, което да не исках да видя или чуя. The Prodigy и Korn, хедлайнерите за втората и третата вечер, буквално ни махнаха главите. Още повече, че The Prodigy забиха на рождения ми ден.

IMG_5793-2

  • ТРИ: Бъдете физически активни!

Спортът не е само във фитнес залите, една разходка в парка е крачка за здраве.

Циркът вкъщи:

  • ЧЕТИРИ: Ценете родината си!

България е една от най-старите държави на света. Не е малка, не е бедна, а народът не е глупав (както се стремят да ни вменят разни велики сили). Тук са нашите семейства, тук са нашите деца. Земен рай!

IMG_0453

Аз съм Явор Радев, един от двамата зад проекта Пълнощастие. По образование съм археолог. Първата ми работа беше в първата музикална телевизия на България „ММ“. През последните дванайсет години се занимавах с визуални ефекти в една от най-големите компании в индустрията – WWFX.

http://www.imdb.com/name/

  • В момента фокусът ми е върху любимите ми хора, фотографията и развитието на ПЪЛНОЩАСТИЕ.

Покарай Пълнощастие всеки ден се запознавам с нови хора и научавам нови и нови неща. Уча се да ценя времето си, жестовете на добра воля – мои и чужди. Докато показвам света на дъщеря си, заедно с нея откривам и преоткривам красотата на България и на същия този свят, в който живеем.

https://www.facebook.com/pylnoshtastie

 

Казват, че споделеното щастие е двойно щастие и аз се надявам поне част от моя щастлив опит да ви е от полза!

IMG_0890

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ … от една работеща майка-мечтател точно на 39 години

Comments are closed