ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един дързък приключенец, обиколил Егейско, Черно и Адриатическо море през последния месец

автор: Паунка Димитрова

Untitled

ЕДНО: Знайте какво искате!

Слушайте сърцето си, то никога не лъже! Живота е твърде хубав, за да губите времето си с неща, които не ви харесват.

ДВЕ: Развивайте се! 

Когато си зададете въпроса „Kак да го постигна?“, с изненада ще установите с колко много хора сте се обградили, които са с подобно на вашето светоусещане. А и колко полезно е онова нещо между ушите ви.

Untitled2

ТРИ: Реализирайте се! 

Все-пак мечтите са неосъществени планове, пък и няма по-велико чувство от това на пълноценност, когато покоряваш света си.

ЧЕТИРИ: Пазете любовта си!

Всичката свобода, която постигнахте дотук, започна от нея. От избора ви за пътя към красивото и силата, с която ви зарежда и към още и още по-нови и нови неща. И те така – в този безкраен кръговрат.

Untitled3

Паунка Димитрова е на 37 години, моторист от три години, чийто първи мотоциклет е 1000 кубиков суперспортен мотор. Тя ще ви обясни смисъла и важността да си сменяте маслото в двигателя и да си поддържате веригата обслужена на всяка цена, за да превърнете всяко пътуване в истинско приключение. Страстно е влюбена в половинката си и омъжена за него от година и половина. Решила е да вдигне летвата в професионалното си поприще в кинобранша, нов член е в симулациите на специалните ефекти от половин година.

Untitled4

Снимки: личен архив Паунка Димитрова
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Паунка Димитрова  и на Пълнощастие

Comments are closed.