ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един млад и чувствителен музикант, който се опитва да гледа от позитивната страна на живота и никога не се спира пред пречки и препятствия

автор: Теодор Иванов

Happy 5

ЕДНО: Любовта е хубаво чувство, но за да изпита и даде любов, човек първо трябва да обича себе си!

 

ДВЕ: Не се страхувайте от негативни изживявания, защото пътя който изминаваме до желаните от нас цели е по-важен и стойностен от самите цели!

Happy 6

ТРИ: Не опитвайте да промените всеки един малък недостатък, който притежавате!

За да бъде щастлив човек, трябва да е в хармония със себе си, което означава, че трябва да е наясно с позитивните и негативните черти на характера си. Всички тези малки недостатъци са нещата, които ни правят хора, които ни правят истински.

ЧЕТИРИ: Винаги гледайте и се стремете към светлината, но също така имайте в предвид и тъмнината!

Clouds of glowing gas stand at the top of the Northern Cross in Cygnus. The dark band between the "east coast" and the Pelican is partially formed by obscuring dust and gas. Astro-Physics 105mm (4.1 inch) refractor at f4.5. Three twenty-five minute exposures on gas-hypersensitized Kodak Supra 400 color negative film. August 8, 2002 from Speculator, NY. ©2002
 Kodak Supra 400 color negative film. August 8, 2002 from Speculator, NY. ©2002

Музикантът Теодор Иванов е на 21 години. В момента е басист в алтърнатив рок групата NU/ANCE, а също така и студент по бас китара в Лондон.

Happy1

Всеки ден се опитвам да виждам щастието във всяка една ситуация!

Тeoдор И.

Снимки: личен архив Теодор Иванов
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Теодор Иванов и на Пълнощастие.

Comments are closed.