ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един мечтател, за когото музиката е начин на живот и който обича пътешествията – ей така, без посока

14572708_984675528321980_1414598863_o

  • ЕДНО: Намерете призванието си!

Открийте квалификацията и професията, които да приемате като удоволствие, не като задължение. За решението си се съобразете само и единствено със себе си и с това, което чувствате. По този начин няма да „работите” нито ден през живота си и ще приемате предизвикателствата в работата и обучението ви като начин да научите нещо ново и интересно.

  • ДВЕ: Мечтайте!

Доказано е, че хората, които мечтаят са в пъти по-позитивни. Този факт се отразява положително и на тяхната работоспособност и успеваемост. Отделете няколко минутки, за да помечтаете за каквото ви дойде наум. Ще видите, че ще сте по-мотивирани.

14608181_984675198322013_1750699359_n

  • ТРИ: Правете добро!

Старайте се да бъдете по-добри, дори чрез малки жестове. Повярвайте, не те остават незабелязани и определено правят много добро впечатление на другите. Положителната реакция, която последва след един жест на доброта ви носи вътрешно удовлетворение, а то е важна част от пълното щастие.
П.П. Мъже, не се лъжете, жените не харесват лоши момчета. Доброто отношение и възпитание винаги ще бъде толерирано от себеуважаващите се дами.

  • ЧЕТИРИ: Пътувайте! Откривайте!

Използвайте всяка възможност да смените обстановката, дори за ден-два. Пътуването, било то планирано или не, ще ви сблъска с нови култури и ще обогати мирогледа ви. Всички емоции, които изпитваме преди и по време на вълнуващо пътешествие, подобряват качеството ни на живот и ни правят щастливи.
Още ли четете статии в интернет?? Тръгвайте!

14593154_984675248322008_411045648_n

Днес се срещаме с винаги усмихнатия и безкрайно мотивиран Анди, също познат и с DJ псевдонима си Andy King, който е само на 22 години, а вече се е реализирал успешно в няколко начинания. Той е от тези хора, за които не е достатъчно просто да изживеят един живот, а иска да бъде запомнен. Анди се занимава основно с музика – DJ е в България и чужбина, продуцира, учи тонрежисура, свири на пиано и китара и има собствен лейбъл. Част от страхотния екип на First Class Event Designers просперираща компания за организация на събития. Казахме ви, че е амбициозен. Обожава да пътува и в натовареното ежедневие цени chill моментите, в които остава сам и събира мислите си (разбира се, придружен от качествена музика).  Въпреки собствените си усилия, той гордо признава, че всичко постигнато нямаше да е факт без подкрепата и вярата на семейството му, както и на значимите хора, които има около себе си.

Анди знае, че ще успее, но е търпелив, защото колкото и клиширано да звучи

хубавите неща стават бавно

ostava

 

Снимки: личен архив Andy King

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Andy King и на Пълнощастие.

Comments are closed.