ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един млад рицар и воин, който се стреми да съчетава вътрешната и външната красота, и да постигне хармония между тях 

автор: Константин Колев

Untitled223

  • ЕДНО: Бъди себе си!

Бъди наясно какво искаш и се стреми към него.

  • ДВЕ: Търси любовта!

Търси обич, но и отвръщай на обичта на хората, а и на всички живи същества.

Untitled2

  • ТРИ: Учи и бъди грамотен!

Уважавай знанието. Стреми се да бъдеш образован, чети повече.

  • ЧЕТИРИ: Съчетавай духа и физиката!

Казано е: Здраво тяло, здрав дух. Mens sana in corpore sano. Стреми се към хармония във физическото и духовното си развитие.

Untitled

Аз съм Константин Колев – рицар, викинг по душа и Воин на Светлината, но същевременно и внимателен и нежен романтик. Готов съм да защитя една жена и смятам, че мъжът трябва да бъде кавалер, да се грижи и обича, но и жената трябва да може да го оцени. На 33 години съм, неженен, с тъмно руса коса, светли синьо-зелени очи. Роден съм в Граово, Брезнишко, но съм живял винаги в София. Смятам, че съм добър, спокоен, мил, силен и образован млад човек, стремя се към научна кариера.

Доктор съм по изкуствознание и история на културата, имам интереси в сравнителната митология и историята на Скандинавския север, Русия и Източна Европа; владея осем езика и съм завършил 4 висши образования. Участвам в исторически възстановки и фестивали, занимавам се и с много спортове.

https://newbulgarian.academia.edu/KonstantinKolev

 http://kollins5.50webs.com

https://www.linkedin.com/

https://www.facebook.com/

Untitled22

Снимки: личен архив Константин Колев
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Константин Колев и на Пълнощастие

Comments are closed.