ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един рошав хейтър кучкар, прекрачил прага на средната възраст

автор: Мартин Милиев

  • ЕДНО: Прави това, което обичаш и винаги ще намериш приятели!

За мен това винаги са били футбола и баскетбола, без значение къде съм бил, любовта към играта винаги ми е помагала да намеря нови приятели. Така се озовах и в баскетболното общество на НАЛБ и вече пети сезон правим цирк с отбора на „Паляците“

  • ДВЕ: Бъди критичен!

Никога не приемай нещата за чиста монета, търси и осветявай истината.

  • ТРИ: Цени времето си и времето на другите!

Свободното време е може би един от най-ценните ресурси, който имаме в момента

  • ЧЕТИРИ: Осинови си куче или коте!

Ако може да е по-възрастно и непородисто, може и от приют. А ако е черно, още по-добре. НО! Преди да го направиш, проучи кучето и си направи добра равносметка дали наистина можеш да се грижиш за него.

Аз съм Мартин Милиев, приятелите ми викат Марто. Някога исках да съм моряк изследовател, Джеймс Кук ми беше модел за подражание. Оказа се обаче, че вече всички географски ширини са пребродени, за това сега навигирам в бурните океани на социалните медии, изследвайки потребителското поведение и нагласи. Когато не работя върху бранд и пиар стратегии за Publicis One, играя баскетбол и обикалям с Джак, моят джак ръсел. Понякога не само с Джак.

Какъв планираш да си след време? Ъх, един от най-посредствените HRски въпроси. Нямам планове, само знам, че искам да съм здрав и мотивиран.

Освен, че се гордея с отбора на „Паляците“ – не само постиженията ни, а най-вече атмосферата и стила на игра на отбора, гордея се и с работата си за Hills Brewery – крафт пивоварна в Перущица, която прави страхотни бири в класически баварски стил (hills.beer)

Снимки: личен архив Мартин Милиев
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Мартин Милиев и на Пълнощастие

Comments are closed.