ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един обичан и уважаван цирков акробат и еквилибрист, който знае къде се крие щастието и че нищо не е невъзможно

  • ЕДНО: Събирайте се с хора, които споделят вашите интереси!

С тях можете спокойно да споделяте мечтите си без да ви вземат за луд.

  • ДВЕ: Спортувайте заедно с децата си!

Много е важно да откриете спорта, който им се отдава и с който обичат да се занимават. Децата са особено щастливи, ако могат да ви победят в някое физическо занимание, а тяхното щастие е двойно за мен.

  • ТРИ: Посещавайте  роднини!

Срещата с роднини винаги е изпълнена с шеги, които си правят само много близки хора.

  • ЧЕТИРИ: Пътувайте!

Пътувайки, опознавам нови държави и трупам ценни спомени. Пътуването ми създава чувство на свобода – обожавам това чувство, то ме прави щастлив.

Аз съм Енчо Керязов – на 43 години, българин, еквилибрист, баща на двама сина, с които се гордея. Смея да твърдя, че съм постигнал мечтата си човек. Убеден съм, че трябва да сме постоянни, да вярваме в себе си, непрекъснато да обогатяваме знанията си в областта, с която сме избрали да се реализираме. Истински щастлив ме правят игрите с децата ми – отделяте ли им нужното време и любов, тази любов ще се върне като бумеранг при вас.

Няма по-голямо щастие от това да си с децата си. Жалко е, че е човек го усеща тогава, когато те се подготвят да излетят като лястовици от гнездото.

Откакто се помня, винаги съм искал да стана акробат. Постигнал съм най-големия връх в професионалната акробатика – Сребърен клоун от световния цирков фестивал в Монте Карло. Мечтая да давам пример на младите, че няма невъзможни неща. Основах фондация на свое име (Фондация „Енчо Керязов“) и за седма поредна година ще връчим годишните си награди, а за трета поредна година събитието ще бъде в зала Арена Армеец.

Мечта ми е годишните награди на фондацията да се превърнат в едно от най-големите културни събития със социална насоченост.

http://enchokeryazov.org

www.facebook.com/enchokeryazovfoundation/

Снимки: личен архив Енчо Керязов 

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Енчо Керязов и на Пълнощастие.

Comments are closed