ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един леко дефектирал андроид с ненормални възгледи за Вселената.

автор: Десислава Вълчева

IMG_3539

ЕДНО: Смях!

Докато се смеете, не мислите за нищо лошо. Зареждайте се с позитивни емоции. Реагирайте като дете. Дори и с това да дразните още повече хората, които не ви харесват. Така че, смях колкото може повече, дори и в истерия става!

ДВЕ: Свободата!

Бъдете колкото се може по-отворени и възприемчиви към заобикалящия ви свят. Не си поставяйте граници. Правете каквото си искате, внимавайки да не причините злини.

IMG_0289

ТРИ: Пътувайте!

Откривайки нови, непознати места, ще стимулирате развитието на вътрешния ви Аз по един необичаен начин, носещ ви по-голямо удоволстие и наслада в ежедневните ви дейности.

ЧЕТИРИ: Високи цели!

Вдигайте летвата все по-високо, само така ще научите нови неща и ще ставате по-добри.Няма нищо по-хубаво от това да сбъдвате мечтите си. Като ви стане навик ще сте щастливи през цялото време!

IMG_0415

Деси е VFX композитор, с над 40 заглавия зад гърба си. Последно е участвала в изработването на визуалните ефекти на „Game of Thrones“. Земна възраст 33 години, обитава тялото на жена. Смее се постоянно, в подходящи и недотам подходящи ситуации. Обича свободата. Скита се в градината на света – по работа.

Въпреки невероятното си IQ, още не се е научила да предвижда последствията от необмислените си действия и какво й носи утрешния ден в случай, че съзнанието не е симулация.

10873481_10205210245432914_3519356937065071067_o

Снимки: личен архив Десислава Вълчева

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Десислава Вълчева и на Пълнощастие.

Comments are closed.