ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един младеж, който не се страхува да сгреши, правейки онова, което му харесва

  • ЕДНО: Свободата, Санчо…!

Свободата е сред най-важните неща. Да се събудиш и да разполагаш с времето си. Да можеш да избираш какво да правиш. Сърцето ти да пее в унисон с деня, сезона, настроението.

  • ДВЕ: Споделяй с хората!

Дори най-лудите си идеи. Разговаряй, общувай, не се притеснявай да даваш и да приемаш. В приятен разговор на по бира се раждат невероятни идеи:) Част от най-сериозните творби в историята са се родили от някое моментно, приятно изживяване.

  • ТРИ: Всеки ден опитвай да си по-добър от предишния!

Струва си да се конкурираш само със своето вчерашно Аз, с никой друг. Върви напред, развивай се в онова, което истински те интересува. Корабът изисква кормчия, защото ако се оставиш по течението, не се знае къде ще стигнеш.

  • ЧЕТИРИ: Спорт и музика!

Разпускай, отделяй време за себе си и любимите си занимания, поддържай форма. Здрав дух в здраво тяло. Абе, въобще…

Аз съм Васко Маевски. Обичам забавлението и простите неща в живота. Виждам себе си като забавен, неприемащ се сериозно работохолик. На почти 39 съм, но определено не изглеждам на толкова. Обичам да правя от нищо нещо, да съчетавам модерното с класика в проекта си за осветление и изкуство от дърво Maevski Handmade (facebook.com/MaevskiHandmade). Намирам спокойствие в семейството си, а най-сериозната критика – в очите на моята дъщеря-тийнейджър.

И си падам по оптимизациите 🙂

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един висок, тъмнокос непознат на 31, който търси, докато намери

Снимки: личен архив Васко Маевски

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Васко Маевски и на Пълнощастие.

Comments are closed.