ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една усмихната интернет специалист(ка) и влюбена в живота лудетина от Варна

  • ЕДНО: Гора, хамак и книга!

Изключително отпускащо и зареждащо е да избягаш от типичната градска шумотевица. Да отидеш в гора или поне в някоя градинка, където не се чуват коли. Да си разпънеш хамак, а защо не и просто одеало на земята. Да се отдадеш на някоя книга. Час-два така – и усещането е все едно си си почивал с дни. Можеш да си вземеш и любимата напитка, за пълно щастие.

  • ДВЕ: Планина с приятели!

Като съм започнала с природата… Едно от нещата, които ми доставят невероятно удоволствие и щастие, е да отида на планина с готина компания. Чист въздух, гори и поляни, и много, много смях. А гледките – оставят спомени за цял живот! Какво повече му трябва на човек?!

  • ТРИ: Танци. Много танци! Постоянно!

Душата ми не спира да играе, когато чуе музика. Живея на оживен булевард и дори вечер, когато мине кола с надута музика се улавям, че започвам да си танцувам в леглото. Откачена работа. Но да – танците са страхотно нещо. Няма значение какъв стил са. Стига да ти е приятно да ги танцуваш, прави го по всяко време. Аз например обожавам латино и народни танци. В латиното танцуваш с партньор, а в народните танци сте цяла група. Усещането е много различно при двата вида танци. Ако си търсиш нещо, което да те зарежда с много позитивна енергия, опитай с народните танци.

  • ЧЕТИРИ: Да зареждам хората с позитивизъм!

Това е нещо, което ме прави много щастлива. Например, като отида до магазина и видя, че продавачката не е в настроение – да се опитам да я разсмея или ободря. Харесва ми да се усмихвам на хората, докато бягам сутрин в морската (б. ред. Морската градина). Една част от тях дори ми се усмихват обратно! Йеееей! Като цяло гледам да си намирам поводи да пръскам щастие. Забелязала съм, че колкото повече го раздавам, толкова повече се връща при мен и следователно имам още повече за раздаване.

Аз съм Искра Евтимова, годините ми са близо до 30 и съм от прекрасната Варна. За всеобща изненада работих в офис, на бюро, като онлайн маркетинг мениджър и ръководех екип от 25 човека. През 2016-та реших, че не съм родена, за да стоя на бюро и реших да променя живота си. Написах книга “Create a Website and Profit”, която е подробен наръчник как да си направиш успешен сайт, дори ако нямаш никакви познания по темата (https://iskra-evtimova.com/). Вярвам, че всеки има нещо, с което може да направи света по-добро място и със сайт би стигнал до повече хора, та реших да помогна на всеки, който има желание да го направи. По тази причина започнах да правя и обучения.

Извън работната част създадох фейсбук група за позитивни и щастливи хора наречена Good Vibes Only  https://www.facebook.com/groups . Всеки месец се събираме, запознаваме се с нови, готини хора и се зареждаме с позитивизъм.

Comments are closed