ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ … от една почитателка на Питър Пан и другите, уж невъзможни и необикновени работи

Автор: Ева Радева – Евел Инара

ЕДНО: Работи това, което наистина те прави щастлив, а не това, което би трябвало да те прави щастлив!

Ще прекараш половината си съзнателен живот на работа. Ако обичаш растенията, не ставай шеф на предприятие.

ДВЕ: Сарказмът не носи добро!


Вместо него раздавай щедро усмивки и похвали.Те нищо не струват, а носят толкова радост на другите. След това тази радост се връща – доказано е.

ТРИ: Избягвай пакетирани храни и напитки!

Започни да четеш и разшифроваш написаното на етикетите им. На тези, които ги произвеждат, вероятно изобщо не им пука за здравето ти.

ЧЕТИРИ: Търси собственото си мнение!

Не реагирай по навик. Не се давай на стереотипите. Рекламите, медиите, майките и бащите, приятелите – те ни вменяват чужди модели на поведение. По-добре бъди себе си.

Аз съм Ева, пиша под псевдонимите Евел Инара и Мамина Бубина Писина. Във втори клас преписах книгата „Питър Пан“, защото се влюбих в нея, а нямаше откъде да си я купя:) Обичам да разказвам – понякога с думи, друг път с визия. Обичам да майсторя и за щастие съм сръчна като баща си. Обичах да ходя на училище, след това да ходя на работа. Още обичам. Пак щастливо стечение на обстоятелствата. Щастливо омъжена съм по любов, с една безкрайно обичана дъщеря, макар да бих искала поне три такива:) Домът ни кънти от разгорещени спорове, ухае на манджи и е пълен с книги, дрехи и планове. Не е подреден, но е шарен и наш.

Работата си в телевизия започнах със старта на любимата на всички Телевизия ММ и останах там до затварянето й. Сега съм промо-продуцент в Нова телевизия, бавно пиша втората си книга и блогърствам. Чета и пиша най-вече фентъзи и фантастика, напоследък и доста приказки – покрай дъщеря ми. Вярвам, че четенето трябва да носи удоволствие, затова писането трябва да бъде семпло, визуално и с приоритет към действието.

https://evelinara.com/

Авторският ми сайт. С малко лайкове, всеки от които посрещнат почти със заря:) Прочетете безплатно героичното фентъзи „Otium“ и безплатните приказки. Може би статиите за красноречие, писане и разказване ще са ви от помощ. Къщичките на феите ще ви заведат на прекрасни места из нашата Родина!

Ако харесвате героични и малко романтични истории, сигурно първият ми фентъзи роман „Otium“ или „Мъжете, които нямаха майки“ ще ви хареса!

https://umnobebe.com/

Блогът ми за ранно детско развитие – Мое умно бебе – създаден покрай дъщеря ми Елора, която обучаваме вкъщи. Там споделям нашите занимания, информация за практики, за които няма информация на български, видеа, безплатни материали, както и детските играчки, които майсторя.

  • Каналът на Пълнощастие и Мое умно бебе в YouTube:

https://www.youtube.com/channel/

Това е моето ежедневие:

Снимки: Явор Радев

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Ева Радева и на Пълнощастие

Comments are closed.