ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една късметлийка с приключенски дух, която рисува кучета и обожава да кара колело

автор: Анелия Пашова

  • ЕДНО: Намерете себе си в любимо занимание!

Няма по-голямо щастие от това да правиш нещо, което обичаш и на което се наслаждаваш. А ако се превърне и в професия ще е още по-хубаво.

  • ДВЕ: Винаги намирайте време за любимите същества!

  • ТРИ: Знам, че това ще прозвучи абсурдно, но опитайте се да се смеете не само когато ви е забавно и весело, а дори когато се чувствате съкрушени!

Не се смейте на нещото, а в него. Намерете абсурда и в най-тежката ситуация и се усмихнете на себе си. Преобразувайте мъчението и ценете трудностите. Те ще ви направят по-добри!

  • ЧЕТИРИ: Четириног приятел, разбира се!

Те са чисти души и същински извор на Щастието. Не го купувайте – парите опорочават всичко.

Аз съм  Анелия Пашова. Илюстратор съм. Имам слабост към молива, гумата и четката – не че не използвам цифрови инструменти, но се опитвам да намаля до минимум намесата им в моите илюстрации. Обожавам кучетата, тези любящи същества и илюстрациите на кучета са може би най-любимата част от работата ми.

На външен вид съм брюнетка на 30 години без малко и щастлива собственичка на черна кучка на годинка и малко. Както вече казах, обичам да карам колело и се смятам за късметлийка. Старая се по-често да се пускам по течението и да търся себе си.

Завърших средното си образование в красивия Пловдив, в паралелка по стенопис, след това продължих да усъвършенствам уменията си в Националната художествена академия, чак до степен магистър. Ще се радвам да разгледате моите картини, успехи и участия на моя уеб сайт и да ме последвате във Facebook, за да виждате всичко ново от мен!

Снимки: личен архив Анелия Пашова

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Анелия Пашова и на Пълнощастие.

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… eдна банда, която лети към мечтите, заобикаляйки забраните

Comments are closed.