ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… едно позитивно цветно петно, вибриращо някъде из Вселената

автор: Мариян

  • ЕДНО: Закускай!

След дозата сън и раздвижване след ставането от леглото е време да заредиш. Дай възможно най-пълноценния boost на организма си. Изпий няколко чаши вода, направи си най-голямо смути от плодове и семена, хапни два ореха и направо се гмурни в деня.

  • ДВЕ: Усмихни се!

Усмихвай се за всичко и на всичко. Приеми нещата такива, каквито са и се наслаждавай на възможността „да си“ точно в този момент. Изборът как се чувстваш е твой. Затова прекарай пътешествието, наречено живот, доставяйки си най-много удоволствие.

  • ТРИ: Бъди отворен към новото!

Чети, гледай клипове, рови се из сайтове. Заливай се с нови знания, подреждай ги в главата си и ги ползвай правилно. Пробвай нови неща – особено онези, които ти се струват най-странни. Търси себе си и не се ограничавай.

  • ЧЕТИРИ: Пътувай!

Задължително с БДЖ. То иначе смята ли се? Обиколи България. Отиди точно там, където винаги си искал. Вземи приятел/и или пътувай сам. Общувай. Запознай се с възможно повече хора. Така израстваш и оформяш себе си. Снимай – най-вече с очите си. Създай спомен. Животът ни предоставя толкова много възможности извън кутиите, в които пребиваваме: дом, училище,университет,офис и т.н.
Изживей ги.

Сегашното въплъщение на Азът ми се казва Мариян, който е почти пълнолетен. Мариян се старае да спазва съветите, с които ви наду главата преди малко. Винаги закусва, през по-голямата час от времето е усмихнат, ежедневно допълва хард диска си и пътува много. Свири на бас. Част е от „Оркестър Високо Кръвно“ и би се радвал да ви срещне на някой от концертите си някъде из Млечния път. Тренира и от време на време ходи на йога. Ако му отидете на гости, ще ви направи чай и ще ви нагости. Обича кактуси и понякога слуша музика, докато чете.

Снимки: личен архив Мариян
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Мариян и на Пълнощастие

Comments are closed.