ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… едно дрифт секси момиче, което владее магията как желанията да стават реалност

  • ЕДНО:  Прави онова, което обичаш!

Ако всеки от нас прави това, което обича, работи за него, мечтае за него и го постига стъпка по стъпка, то ще му донесе пълно удовлетворение, съответно душевен мир и щастие.

  • ДВЕ: Бягай от ежедневието, бягай възможно най-често и за най-дълго!

Избягай сред природата или където се чувстваш най-спокоен. Ако си в задръстване, понякога е достатъчно да погледнеш към небето или близките дръвчета и да се подсетиш колко по-голям смисъл стои зад всичко, колко сме малки и незначителни, колко по-велики неща има от нашите ежедневни проблеми. Това дава спокойствие и смирение, съответно щастие.

  • ТРИ: Ти си това, което мислиш!

Изпълни се с позитивни мисли, с красиви и смели мечти. Представяй си се, че се возиш в яхта за милион долара, докато стоиш на светофара със старата си кола. Това, за което мислим, това привличаме. Всичко, което съм постигнала в живота си е било на този принцип и то се случва, повярвайте ми! Зад успеха на много хора стои именно тяхното позитивно мислене и вярата им в самите тях!

  • ЧЕТИРИ: Обичай и бъди благодарен!

Обичай родителите си, близките си, приятелите си, обичай животните и дори предметите! Благодари за всичко, което имаш, благодари на хората, когато са те направили щастлив или са ти помогнали! Любовта е всичко, любовта е щастие!

И още: Избави се от ненужните неща – ненужни вещи, необогатяващи те хора, ненужни мисли и други.

Казвам се Ива Русинова, на 27 години от град София. Безнадежден оптимист и мечтател, наивен и добронамерен до мозъка на костите си. Щастлива съм, че съм свободна във всеки смисъл на думата. Работя това, което обичам, общувам с хората, които обичам и съм постигнала всичко, за което съм мечтала до момента.

Първо мечтаех да съм лекар – от 8 до 18-годишна отдадох цялото си време в стремеж към медицината, в последствие обаче се влюбих в колите и поисках да стана автомобилен състезател. Със същия хъс, с който исках да съм лекар, станах и автомобилен състезател! Поисках да имам собствен бизнес, да изкарвам достатъчно пари, че да имам всичко, което пожелая и в същото време да работя за себе си, да инвестирам времето си в собственото си бъдеще, не в това на някой шеф. И това постигнах! Всъщност като се обърна назад, каквото съм поискала, това се е случило! Мисля,че проблемът на хората, които не получават това, което искат или не правят това, което искат е липсата на вяра, че то е възможно! Веднага, щом повярвате в себе си и в това, че всичко е възможно, ще видите че то незабавно започва да се случва!

Обичам разнообразието и затова непрекъснато измислям нови неща, които да правя. В момента имам собствена модна линия, чрез която се изразява човекът на изкуството в мен, автомобилен състезател съм, с което си доставям необходимата порция адреналин, модел съм, с което изразявам женствеността си. Влюбена съм в двете си коли, с които съм се сдобила с мноооого труд, пари, нерви и усилия и наистина се гордея, че ги имам и съм щастлива от този факт. Качвайки се в която и да е от тях, забравям за всичко, усмихвам се до ушите и съм истински щастлива! Много искам занапред да се развивам и в кино индустрията, това ми е мечта отскоро, ще видим в близкото бъдеще дали и тя ще се сбъдне, аз нямам съмнения в това.

Джон Ленън: Когато бях на 5 годинки, майка ми винаги ми казваше, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана като порасна. Отговорих им „ щастлив”. Те ми казаха, че не съм разбрал правилно задачата. А аз им казах, че те не разбират живота.

Тази мисъл ме е водила през целия ми съзнателен живот – търсенето на щастие. Аз съм човек, който обича да му е хубаво, не изпадам в депресии, не завиждам на никого, не мразя никого. Ако ми се случи нещо неприятно си изваждам поука и отново се чувствам щастлива след няколко часа, защото се стремя към „розовото“, красивото, щастливото. Когато нещата изглеждат най-черни, аз пак ги виждам розови и твърдо вярвам, че успехът ме следва именно заради това ми качество. Ние сме това, което мислим!

Ницше: Винаги трябва да се бориш, за да не се слееш с мнозинството. Ако опиташ, често ще бъдеш самотен, а понякога и уплашен. Но никоя цена не е твърде висока, за да имаш привилегията да притежаваш себе си.

Това, че винаги търся неотъпкана пътечка и се старая да направя нещо ново, да бъда уникална ме кара да се чувствам доволна от себе си и преизпълнена от доволство. Човек, който не се чувства доволен от себе си, няма как да бъде щастлив, той винаги ще е нервен и недоволен.

Хоуард Търман: Не питай от какво има нужда светът. Попитай себе си кое е това нещо, което те кара да се чувстваш щастлив и жив, отиди и го направи. Защото това, от което се нуждае светът е хора, които се чувстват живи.

Обичам да правя много неща: да карам кола, да чета, да пътувам, да снимам, да измислям нови дизайни и идеи. Всеки път, когато го правя, се изпълвам с едно топло чувство, нещо като онези „пеперуди в стомаха“. Това е щастието. Когато правим това, което обичаме, всичко се получава и сякаш Вселената сама започва да ни дава още и още! Никога не трябва да се съмняваме или страхуваме да правим това, което обичаме, просто трябва да се отпуснем и да го правим, то само по себе си привлича положителното.

ПОЧТИ ЧОВЕК, НЕ ПРОСТО МАШИНА е…той! Франкенщайн

Comments are closed.