ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… еднo пеещо момиче, което вярва в чудеса и те и се случват непрестанно край нея!

  • ЕДНО: Обичай себе си и света!

Бъди в мир със себе си и околния свят. Приемай другите такива, каквито са и живота ти ще бъде много по-лек.

  • ДВЕ: Радвай се на малките неща!

Не се страхувай да извадиш на показ детето в теб. Поспри, за да погалиш уличното коте, пързаляй се с найлон на дупето през зимата, макар да си прехвърлил трийсетте и децата наоколо да те гледат объркано.

  • ТРИ: Вярвай в чудеса!

„Чудесата се сбъдват“ не е израз от някоя приказка. Аз самата успях да сбъдна много от детските си мечти с постоянство, вяра, труд и много, много упорство. Мечтите не са скъпо бижу на витрината, което гледаме с тъжен поглед. Нека се осмелим да ги постигнем, за да освободим място за нови.

  • ЧЕТИРИ: Намирай начин да правиш това, което те кара да се чувстваш добре!

Аз съм Светлана Близнакова. Пея от двегодишна, обичам да рисувам, да пътувам, обичам животните, обичам да ям шоколад и италианска храна… Музиката ме избра още от малка и съм невероятно щастлива, че успях да превърна хобито си в професия. Изпитвам удоволствие от това, което правя. Преминах през много изпитания и дълго време търсих точната форма, под която да изразя своите музикални идеи. Накрая я намерих в моята група SEVI. Вече 7 години заедно правим авторска музика и отправяме своите послания към света. Не съм от музикално семейство, както и членовете на бандата ми. Всичко, което постигаме е резултат на много усилия и вяра, но в крайна сметка нещата се получават. Удоволствието е още по-голямо, когато си извоювал сам победата.

Вярвайте в себе си и се борете за нещата, които искате. Нарисувайте сами картината на живота си!

https://www.facebook.com/SEVIband/

http://seviband.com/bg/

Comments are closed.