ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… Миро Уди – творец на светлина в дървени форми

автор: Миро Уди

ЕДНО: Живей просто!

От няколко години насам, кога упешно, кога не, опитвам да опростявам живота си. Затова се преместих да живея на село, където е и благодатно място за творене.

ДВЕ: Радвай се на малките неща!

Опитвам се да виждам, а от там и да се радвам на малките неща: изгревите, росата, вятъра, незабравките…

ТРИ: Отделяй специално време за големите радости на живота!

За мен големите радости са Музика, Благост, Радост и о‘Миротворение, но те идват след малките.

ЧЕТИРИ: Споделяй (се), твори, мечтай!

Тайната ми мечта е да има повече светлина в сърцата на хората, а оттам и в целия свят. Затова се опитвам да слагам светлината в причудливи форми, за да привлича внимание. Но това го разбрах много, много по-късно, преди това просто имах напълно необяснимо за мен влечение да правя неща от дърво.

Здравейте, казвам се Миро, Миро Уди.
Обичам да разказвам за мечтите си във форми – в дървени форми като светлина и сенки, радост и тъга. Точно какъвто е животът: пъстър, разнообразен и пълен с красиви цветове и форми.
Чрез начина, по който живея и лампите, които изработвам, ми се иска да помогна на повече хора също да се докоснат до светлината и радостта. Знам, че за тази цел първо трябва сам да го направя. Бих се радвал да предам нататък пламъка, който гори в гърдите ми.

Разгледайте моите лампи, медальони, свещници и други творби от дърво ето тук и тук, надявам се да те докоснат!

Автор: Миро Уди

Снимки: личен архив Миро Уди

© Всички права запазени. Препечатване на текста, изображенията и части от текста е възможно само със съгласието на автора на статията и на Пълнощастие.

Comments are closed.