ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… четирима музиканти с вътрешно сияние, чиято музика не те оставя безразличен

автор: Innerglow

  • ЕДНО: Отдай се на манията си!

Не просто намери това занимание, без което не можеш, но и не спирай да търсиш как да допринесеш за околните с него. Чувството да правиш каквото обичаш и с него да си полезен на някой друг винаги ще ти дава мотивация.

  • ДВЕ: Поддържай високи критерии при своите развлечения!

Не подценявай собствените си развлечения и културата, до която се докосваш. Не снижавай критериите си към тях, а избери тези, които по някакъв начин стимулират и мозъка, и сърцето. Днес човек има избор активно да търси качеството в своите развлечения или да потъне в посредственост, която опасно лесно може да се разнесе във всички сфери на живота ни.

  • ТРИ: Открий саундтрака на живота си!

Намери музиката, която те изпълва изцяло и под чиито звуци се чувстваш вечен. При толкова много музика в днешно време става все по-трудно да намериш „своята“ песен, но всеки има нужда от саундтрак на живота си. Не за великите моменти от него – великите моменти обикновено стават на тишина – а за всички останали моменти, в които музиката е така необходима!

  • ЧЕТИРИ: Позволи на околните да те вдъхновят!

Хората са вдъхновяващи създания – не само тези от тях, които харесваш или на които се възхищаваш. Ако си отваряш очите и обръщаш внимание на действията им, хората ще те възнаградят с най-чудати и неочаквани постъпки и ще те наведат на какви ли не мисли.

Гарантирано няма да те оставят да скучаеш :)

Ние сме група Innerglow. Правим авторска рок музика, за която щедро черпим влияния от всякакви други жанрове и в която се стараем да влагаме по нещо ценно и смислено. Съществуваме едва от миналата година, но вече стигнахме до доста сцени и свирихме на любими фестивали заедно с други групи, които много обичаме – като Остава, Jeremy? и Hayes & YВече издадохме два сингъла, скоро ще сме готови и с третия, а музикалните ни идеи просто нямат край. Смесваме електронни и живи инструменти, както и елементи от поп, денс и фънк музиката. Не спираме да развиваме свое звучене и се надяваме слушателите да разпознават това звучене все по-лесно.

Част сме от лейбъла Homeovoxmusic и това ни дава шанса да сме в една общност с изпълнители като VICK, Jin Monic и Taking Heed.

  • Четиримата от Innerglow сме: Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Иван Даскалов (бас), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани).

https://www.facebook.com/InnerglowBand/

Снимки: личен архив Innerglow

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на авторите Innerglow и на Пълнощастие.

Comments are closed.