ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… DosTress MC – един русенски метафорист, преследващ предприемачески химери

  • ЕДНО: Научи се да планираш и приоритизираш – щастие в свободата!

Ако си решил да оглавиш живота, кариерата, хобито или хората си, то е нужно на първо място да си наясно със себе си. Наложи ред на машинката в главата си. Изчисти ненужните задачи, чувства и емоции от своята представа за реалност. Това носи не само духовна лекота и чувство за контрол, но и отваря място за допълнителна мисловна дейност, с която да просперираш в целите си!
Така живея живота си всеки ден – по график. Ако за някой той не е „свободен“, то този съвет не за тези, дето водят, а за онези, които следват.

  • ДВЕ: Научи се да не се впрягаш – щастие в свободата!

Дали ще е човекът, който е спрял пред гаража ти… Човекът, който се бави на касата… Човекът, който върви бавно пред теб, който говори на висок глас нелепости, който се съмнява в теб, позори те или взема твоето… Помни: ти си бил на мястото му в различни ситуации, но не си го осъзнавал. Състоянието на съмосъзнанието ти в момента не е константа и от значение за хората. Както ти не си длъжен на живота, така и той нищо не ти дължи.

  • ТРИ: По-добре е да мечтаеш пред това да го изживееш – щастие в свободата!

Замисли се. Изживявал ли си мечта? Ако си, то сигурно в мига на осъзнаване на „успеха“, той си е заминавал с насмешка над времето, прекарано в път към този „връх“. Оставаш с какво – спомени от изминалото време, прекарано в труд!
Научи се да се радваш на пътя и се надявай, че когато дойде „момента“, ако дойде, то ще си достатъчно мъдър, за да му се насладиш докрай и ще извлечеш повече от материални облаги и слава!

  • ЧЕТИРИ: Вярвай – щастие в сигурността!

Не спирай да вярваш в успеха си, защото ако се отдадеш на ежедневието си и спреш да гониш химерите… ще останеш обикновен, скучен смъртен. Точно налудничавите идеи и плодовете им ни обезсмъртяват!

Казвам се Адриан Кабаев. Хип-хоп арист съм, по-познат като DosTress. Хип-хопа е моето движение от 14 години, а аз му помагам от 7.

Започнах през 2009 година в група UALABкоято се трансформира в Dos Amigosтранзитира към RousseCrew през 2011-та и се свърза с „082Crew през 2013-та. Оттам поех контрола над цялата организация и онлайн пропаганда – PR, профили, страници, канали, оперативки и документация- та ако в даден момент сте си писали с някой от „082Crew, то е силно вероятно да е било с мен по повод документи, ангажименти, бъдещи проекти или просто чат!

Зад гърба си имам 2 албума – един солов EP „Стрес Тест“ и един общ LP „Рапър Го Вее На Бял Фон“ както и участие в 8 други такива проекта. Имам известно участие по различни формати като „Rapper Tag, RAPLAB Chyper, Roof Rhymez Studio Chyper“, „Blood and Ink – Rap Battle, интервюта, участия и т.н.както и подкрепата на XPRSN Sound Vandalism.

В момента съм се отдал на развитието на портфолиото на DosTress и на личния си музикален лейбъл, който ще включва познати за вас БГ МС-та и ще се занимава с чуждестранна тематика, звучене и аудитория, но „Попитай Бъдещето“.

Снимки: личен архив Адриан Кабаев

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Адриан Кабаев и на Пълнощастие.

Comments are closed.