ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… eдна влюбена девойка-бижутерка, мечтаеща наедро и по много

автор: Дим Данева – Касиопея

  • ЕДНО: Обичай!

Позволи си да обичаш най-вече себе си, защото важният си ти. Говоря за това обичане, чистото, което те прави нито повече, нито по-малко… После обичай на воля всичко останало – любимите хора, слънчевия ден, пухкавите облаци, дъжда, птиците, пчелите, цветята и тревичките. Обичай това, което правиш, защото в противен случай си обречен да си загубиш времето. Абе… Обич и любов да има!

  • ДВЕ: Вярвай!

Вярвай в себе си. Вярвай, че можеш и си способен да постигнеш всичко!

  • ТРИ: Чувствай!

Мисли по-малко и чувствай повече! Научи се да чувстваш. Преди да си го измислил, чувството ти е показало вярната посока;)

  • ЧЕТИРИ: Мечтай!

Повече и на едро, защото мечтите се сбъдват. Категорично. 

  • Още един бонус съвет от мен:

 Бъди! Бъди себе си, бъди истински, бъди смел, бъди целеустремен, бъди трудолюбив, бъди упорит и тогава Ще Бъде!

Аз съм Касиопея.

Щастливо омъжена съм за “единствения на света” – представете си само каква чест! Гемолог съм по професия, а по призвание съм творец-дизайнер на бижута. Реалността налага и някои занимания като съдебен секретар (през свободното време). Започнах да се занимавам с дизайн на бижута преди няколко години. Първо с полимерна глина, но любовта ми към благородните метали, към тайнството и дебрите на тяхната обработка ме привличаха със силата на магнит. Чувствах потребност да се докосна до тях и да ги използвам в направата на моите бижута. Знаех, че един ден и това ще стане. Не знаех как и кога, просто вярвах и исках. Не мина много време и открих ключето към сбъдването. И ето ме сега – правя нещо, което обичам и което ме прави истински щастлива! Правя си щастие! И определено искам това да продължи.

Вярвам, че ще бъде!

  • Ето линкове към нещата, които изработвам с много желание и любов:

https://www.facebook.com/kasiopeja.jewels/

https://www.instagram.com/Kasiopeja_jewellery/

Снимки: личен архив Дим Данева

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Дим Данева и на Пълнощастие.

Comments are closed.