ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… eдна малка жена с огромна усмивка и чувство за хумор, или както сама се описва: руса, дребничка и леко луда!

автор: Галина Палазова

untitled

  • ЕДНО: Събуждай се с усмивка!

Смей се звънко и от сърце, не губи чувството си за хумор дори и в най-тежки моменти. Няма нищо по-красиво от усмихната жена. А за усмихната жена със сини очи няма затворени врати.

  • ДВЕ: Обичай себе си, но най-вече любимите си хора – тяхната любов ще те направи много

по-щастлив!

Пусни детето да излети, когато го поиска, дори да ти е единствено и много да те боли. Обичай човека до себе си такъв, какъвто е. И ти не си съвършен!

untitled2

  • ТРИ: Обичай животните!

Аз ги обожавам! Имам 6 кучета, от които 4 са чихуахуа. Няма по-голяма магия: след тежък работен ден да отвориш външната врата и стадо чихита и да те посрещнат, треперейки от радост, все едно не са те виждали с дни.

untitled3

  • ЧЕТИРИ: Пътувай!

Най-добре похарчените пари са за да посетиш колкото може повече екзотични места. Тогава ще научиш, че съвършената формула за щастие е „Hakuna matata”(т.е няма проблем) и “Pole Pole” (т.е лека-полека). Ще научиш как най-бедните хора в света са всъщност най-щастливи и вечно усмихнати!

untitled4

Галина Палазова е на 43 години, управител и производител на хранителни добавки на ГамаВита ЕООД:

Като гледам, по-голямата част от хората, открили и споделили тук своята „Четирилистна детелина“ са 40+ и не смятам, че е случайно. На 40+ наистина си открил своята формула за пълно щастие. Ето това беше моята!

Снимки: личен архив Галина Палазова
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Галина Палазова и на Пълнощастие

Comments are closed.