Щипки… Сряда

  • За приятен ден:

Тери Пратчет и „Нация“.

В деня, в който светът загива…Мау се връща към дома си от Момчешкия остров. Скоро ще стане мъж.

И тогава връхлита вълната – гигантска вълна, която влачи подире си непрогледен мрак и запокитва една шхуна, „Сладката Джули“, в дъждовната гора на острова. Когато шхуната най-накрая заорава сред дърветата, от погрома е оцеляла само една душа (или две, ако се броят папагали).

Кой варди Нацията? Къде ни е бирата?
…старата история не възнамерява просто да се скатае и да изчезне, или поне не докато Предците все още имат глас. А Мау трябва да погледне в миналото, преди да може да се изправи пред бъдещето.

  • За приятна вечер:

Среща от осминафиналите на НАЛБ между отборите на  „Дървоядите-Рафи и София Ентъртейнмънт“. Зала „Овергаз Арена“ – 21.00 часа.

http://nalb.bg/event/

  • Facebook попадение:

Понятието “urbex” идва от словосъчетанието “urban exploration”, свързвано с интереса към индустриалните и изоставените сгради или съоръжения. Урбексът предоставя възможност на хората, които го практикуват, да посетят непопулярни обекти и да усетят загадъчната им атмосфера. Затова те са не просто пътешественици, а истински изследователи!

https://www.facebook.com/UrbexBulgaria/

  • За добро настроение:

  • Нещо интересно:

Kirk Hammett, Corey Taylor и John 5 в джем сешън с Matt Pike и бандата му High On Fire, парчето е …„Supernaut“ на Сабат.

Comments are closed.